Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει γράψει με... χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του Παναθηναϊκού  ενώ ο ίδιος αποτελεί μια "σημαία" του "πράσινου" συλλόγου τον οποίο υπηρέτησε από το 2009 μέχρι και το 2011 κατακτώντας στην πρώτη του σεζόν το νταμπλ. Ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με το "τριφύλλι" το οποίο έχει πάντα στην καρδιά του και φροντίζει να το δείχνει μέχρι σήμερα όπου και μέσω ανάρτησης του στα social media αναρωτήθηκε το πότε θα μπορούσε να διοργανωθεί ένα ματς προς τιμήν του έτσι ώστε να παίξει μπροστά από την "πράσινη" όπως τόνισε οικογένεια του.

Ο Σισέ θέλει να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, σε παιχνίδι προς τιμήν του!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος στο πρόσφατο φιλικό των Legends της Λίβερπουλ κόντρα στους αντίστοιχους του Άγιαξ στο "Άνφιλντ" βρήκε δίχτυα με φοβερή κεφαλιά δείχνοντας την αξεπέραστη κλάση του. Πέρα από τους "Reds" με τους οποίους θριάμβευσε κατακτώντας το Champions League τη σεζόν 2004/05, μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός τον οποίο έχει για πάντα στο μυαλό και την καρδιά του.

sise-story


Σε ανάρτηση του στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία του απ' όταν και αγωνιζόταν στο "τριφύλλι" όπου και αναρωτήθηκε για το πότε θα διοργανωθεί ένα φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να παίξει ξανά μπροστά στην "πράσινη" οικογένειά του.