Ολοένα και περισσότεροι παίκτες αφήνουν την Ευρώπη για λογαριασμό του MLS, με το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα απ' όλους, να είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής αναμένεται να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο λόγος για τον στράικερ της Μίλαν, Ολιβιέ Ζιρού ο οποίος ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως τον Δεκέμβριο του 2025.

Ο φορ της Μίλαν, Ολιβιέ Ζιρού πηγαίνει στο MLS για λογαριασμό των Λος Άντζελες Γκάλαξι

Ο Ζιρού φέρεται πως έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη Serie A μετά από τρία χρόνια και να δοκιμάσει τη τύχη του σε άλλο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Συγκεκριμένα στο MLS για λογαριασμό των Λος Άντζελες Γκάλαξι αφού σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο και ρεπορτάζ του "Athletic" ο Γάλλος φορ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2025. Σημειώνεται ότι η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος του MLS ανοίγει στις 18 Ιουλίου.


Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Γαλλίας, πραγματοποιεί καλή σεζόν με τη φανέλα των "ροσονέρι" καθώς σε 26 συμμετοχές που έχει καταγράψει τη φετινή χρονιά, έχει σκοράρει 12 γκολ και έχει μοιράσει 8 ασίστ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του με τη Μίλαν ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.