Ο Τζον Φαν Σιπ όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Άγιαξ την επόμενη σεζόν. Ή μπορεί να βρίσκεται αλλά σίγουρα όχι από το πόστο του προπονητή. Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος που μίλησε στην Απογευματινή λίγο πριν από το ματς της Εθνικής Ελλάδος με την Γεωργία, αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του "Αίαντα" για το ποια θα μπορούσε να είναι η συνεισφορά του στην ομάδα τα επόμενα χρόνια όπου όπως τόνισε δεν θα είναι από το πόστο του πρώτου προπονητή αλλά με άλλον διαφορετικό ρόλο.

Ο Φαν Σιπ "τελειώνει" από την τεχνική ηγεσία του Άγιαξ, συζητά να αναλάβει διαφορετικό ρόλο

Ο Τζον Φαν Σιπ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άγιαξ τον Οκτώβριο υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025. Οι Ολλανδοί ξεκίνησαν καταστροφικά τη σεζόν ενώ τη δεδομένη στιγμή, με τον Καναδό προπονητή στο "τιμόνι" βρίσκονται στην πέμπτη θέση στην Eredivisie. Ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής μας ομάδας δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι συζητά με τους ανθρώπους της ομάδας για το ποια θα μπορούσε να είναι η συνεισφορά του στον σύλλογο τα επόμενα χρόνια η οποία όπως τόνισε δεν θα είναι σε διαφορετικό ρόλο και όχι από αυτόν του πρώτου προπονητή.


"Έχουμε συζητήσει ποια θα μπορούσε να είναι η συνεισφορά μου για τα επόμενα χρόνια. Αυτό θα είναι σε έναν διαφορετικό ρόλο. Όχι ως πρώτος προπονητής. Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι θα το έκανα αυτό μέχρι το τέλος της σεζόν. Όλοι γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για μένα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φαν Σιπ.