Ο Έντρικ θεωρείται και όχι άδικα ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Αναμένεται να γίνει ο νέος ήρωας της Βραζιλίας, η οποία αρέσκεται να «ταυτίζεται» με ποδοσφαιριστές. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την Εθνική ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως μετά το Νεϊμάρ, δεν διαφαινόταν ο παίκτης που θα έκανε τους Βραζιλιάνος να ξεχύνονται στους δρόμους και να φωνάζουν το όνομα του. Μέχρι να ξεπεταχτεί ο Εντρίκ.

Το ταξίδι του Φλορεντίνο Πέρεθ για τον Έντρικ

Είναι το νέο μεγάλο αστέρι της χώρας του καφέ. Μόλις πριν από δύο χρόνια, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, πήγε στο Σάο Πάολο, για να κλείσει ο ίδιος τον Έντρικ, δίνοντας τα χέρια με την οικογένεια του αλλά και την ομάδα του, την Παλμέιρας. Δεν μπορούσε να φέρει, ωστόσο, στην Ευρώπη, τον διεθνή, πλέον, επιθετικό, αφού έπρεπε να φτάσει το 17ο έτος της ηλικίας του.

Πλέον ο Έντρικ μπορεί να ενταχθεί στην Ρεάλ και αυτό αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι, ύστερα από την παραμονή του στην Παλμέιρας με την μορφή του δανεισμού.

17 Year Old Endrick is PHENOMENAL! 🔥


Η πρώτη παρουσία του Έντρικ στην Ευρώπη και η Γκαμπριέλι Μιράντα

Ο ίδιος έκανε πρόσφατα το ταξίδι του στην Ευρώπη και «συστήθηκε» στο φίλαθλο κοινό, όπου έχει ακούσει ήδη πολλά. Σκόραρε μέσα στο Γουέμπλεϊ και το νικηφόρο τεστ της Βραζιλίας κόντρα στην Αγγλία, με το δικό του γκολ. Επίσης έβαλε γκολ και στο, οσονούπω, νέο ποδοσφαιρικό του σπίτι, το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», στο 3-3 της Βραζιλίας απέναντι στην Ισπανία.

Εκεί όπου έκανε ντόρο για το φιλί που έδωσε στην σύντροφο του. Ο λόγος για την Γκαμπριέλι Μιράντα, η οποία είναι κατά τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον Βραζιλιάνο άσο και ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ.


Έντρικ και Μιράντα είναι μαζί από το Νοέμβριο

Οι δρόμοι του Έντρικ και της Γκάμπριελι διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2023. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, τα μάτια του στράφηκαν προς μια όμορφη ξανθιά κοπέλα που περπατούσε εκεί κοντά. Αυτή δεν ήταν άλλη από τη νυν σύντροφό του.



Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει και άρχισαν να βγαίνουν αλλά και να κάνουν ταξίδια μαζί. Πάντα με την έγκριση της οικογένειας του και την προσοχή των μάνατζερ του καθώς είναι το νέο μεγάλο ταλέντο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πρέπει να κάνει… θυσίες για να μπορέσει να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες.


Η influencer Μιράντα και η αγάπη για το ποδόσφαιρο

Η Γκαμπριέλι Μιράντα πέραν του μόντελινγγκ είναι ενεργεί και στα social media . Έχει αποκτήσει περισσότερους από 252.000 ακόλουθους στο instagram προβάλλοντας τη δουλειά των συνεργασιών της με γνωστές μάρκες ρούχων, γυαλιών, κοσμημάτων και αθλητικών ειδών.

Όσο για την καταγωγή της, η Μιράντα έχει γεννηθεί στο Σάο Πάολο. Η ίδια είναι φανατική οπαδός του ποδοσφαίρου αφού στα social media εκφράζει συχνά την υποστήριξή της για την Παλμέιρας, ομάδα όπου είναι και στην καρδιά του Εντρίκ, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.



Ο δεσμός τους έγινε και επίσημα γνωστός τον περασμένο Δεκέμβριο. Έγινε μέσω μιας ανάρτησης στο instagram, όπου η Γκάμπριελι μοιράστηκε φωτογραφίες με τον Έντρικ, τον οποίο συνεχάρη για τη νίκη του στα βραβεία «Bola de Prata», χαρακτηρίζοντάς τον αγάπη.

Για να έρθει και το φιλί τους μπροστά στους φωτογράφους μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», πριν από μερικές μέρες. Κίνηση που δείχνει και τον θυελλώδη, όπως φαίνεται, έρωτα που ζουν. Τον οποίο από το καλοκαίρι και μετά θα ζήσουν στην Ευρώπη και κυρίως στην Μαδρίτη, όπου θα είναι και η βάση πλέον του Εντρίκ.



Μάλιστα φέρεται να έχουν γίνει και οι κατάλληλες διεργασίες αναφορικά με την καθημερινότητα του. Οι οποίες έχουν να κάνουν με το σπίτι που θα νοικιάσει αφού η οικογένεια του, σε συνδυασμό με τους ανθρώπους της Ρεάλ είναι σε συχνή επικοινωνία.

Ο τσακωμός της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Αμπέλ Φερέιρα

Η περσινή σεζόν δεν ήταν και από τις πιο εποικοδομητικές αναφορικά με τα στατιστικά του με την Παλμέιρας. Αιτία το γεγονός πως ο τεχνικός της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα, θέλησε να τον προφυλάξει και να του δώσει την ηρεμία που απαιτείται για την ηλικία του, ώστε να μην είναι συνέχεια στα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι ο νεαρός επιθετικός δεν ήταν βασικός στην «βερντάο» και ήταν πολλά τα σενάρια που είχαν ακουστεί στην Βραζιλία. Η Ρεάλ Μαδρίτης, βλέποντας να μην είχε ο Έντρικ, την αντιμετώπιση που θα ήθελε η ίδια, τα έβαλε με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Endrick 2024 - The Generational Talent | Magic Skills & Goals | HD


Του καταλόγισε πως κάνει «παιχνίδια» με τον Έντρικ με το να τον έχει στον πάγκο και να μην μπορεί να βρει ρυθμό ή ακόμα και να εξελιχθεί παραπάνω. Και τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ αναρωτήθηκαν σχετικά με τις συμμετοχές του 17χρονου αστέρα στην Παλμέιρας, αλλά ο Φερέιρα είναι ο κορυφαίος τεχνικός στην χώρα και μπορούσε να επιβάλει το… νόμο του.


*Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην Ontime