Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κέρδισε για πρώτη φορά την Μπάγερν Μονάχου μέσα στην "Allianz Arena" μετά από το 2014! Με μια κυριαρχική εμφάνιση η ομάδα του Τέρζιτς δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στους Βαυαρούς οι οποίοι ήταν ξανά σε τραγική κατάσταση και πήρε μια νίκη (0-2) που της δίνει προβάδισμα ενόψει της μάχης της τέταρτης θέσης της Bundesliga μετά και την γκέλα της Λειψίας απέναντι στην Κολωνία.

Ο Αντεγέμι έβαλε από νωρίς μπροστά την Ντόρτμουντ τελειώνοντας μια εξαιρετικά εκδηλωμένη αντεπίθεση στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια... συγκινητική από πλευράς γηπεδούχων ενώ όσο προσωρούσαν τα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που φλέρταρε περισσότερο με δεύτερο γκολ.

Αυτό το δεύτερο γκολ ήρθε εν τέλει από τον Ρίερσον στο 83' με πολλούς εκ των οπαδών της Μπάγερν να φεύγουν νωρίτερα από το γήπεδο. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το παιχνίδι διεξαγόταν παρουσία πάνω από 400 αστυνομικών λόγω τρομοκρατικού μηνύματος από μέσο φιλικά προσκείμενο στον ISIS. Τελικά η Μπάγερν βρήκε γκολ στο 89' με τον Χάρι Κέιν όμως ο VAR είχε άλλη άποψη και το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Adeyemi & Ryerson Secure Win In Top-Match | FC Bayern-Borussia Dortmund 0-2 | Highlights | MD 27