Σε... συναγερμό η Premier League όπως και όλος ο κόσμος μετά από την τρομοκρατική επίθεση που έγινε πρόσφατα στην Ρωσία και κόστισε τη ζωή 137 ανθρώπων! Η αγγλική Λίγκα σύμφωνα με την Daily Mail έστειλε σχετική επιστολή στις ομάδες του πρωταθλήματος όπου και ζητά να δίνουν μεγάλη προσοχή από εδώ και στο εξής σε κάθε αναμέτρηση τους και να έχουν τα... μάτια τους ανοιχτά υπό τον φόβο κάποιου "χτυπήματος".

Επιστολή της Premier League στις ομάδες υπό τον φόβο τρομοκρατικής ενέργειας

Σε... αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται στην Premier League. Η ανησυχία είναι έντονη στην αγγλική Λίγκα μετά την τρομοκρατική επίθεση που έγινε στην Ρωσία και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 137 άτομα και έτσι αποφάσισε σύμφωνα με τη Daily Mail να πάρει τα μέτρα της στέλνοντας σχετική επιστολή στις ομάδες μέσω της οποίας τους ζητά να δίνεται ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή από εδώ και στο εξής σε κάθε παιχνίδι τους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το αγγλικό σάιτ, η εν λόγω επιστολή απεστάλη τις προηγούμενες μέρες λίγο πριν από τους αγώνες της Κυριακής που πέρασε όπου ήταν και η Κυριακή του Πάσχα για τους Καθολικούς όμως πέρα από την συγκεκριμένη μέρα τους ζήτησε να προσέχουν και στα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Φυσικά, η έμφαση των μέτρων ασφαλείας θα πρέπει να δοθεί τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.