Ο Κέβιν Πόρτερ θα μπορούσε να ήταν φέτος εκ των πρωταγωνιστών στο ΝΒΑ αλλά η εξωγηπεδική του ζωή αποτέλεσε τροχοπέδη. Ωστόσο είναι έτοιμος να δώσει "παραστάσεις" στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ, όπου ήρθε σε συμφωνία για συμβόλαιο έως την λήξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Μάλιστα ο Κέβιν Πόρτερ είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και ανυπομονεί να παίξει μπάσκετ και να δώσει χαρά στον κόσμο της ομάδας. Ο 23χρονος αριστερόχειρας γκαρντ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που θα φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέβιν Πόρτερ κατά την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ:

Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: "H Ελλάδα ήταν πάντα μία από τις χώρες στη λίστα μου που ήθελα να επισκεφθώ. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ και είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Και έχω αυτή την ευκαιρία".

Για το τι ήξερε και τι έμαθε για την ομάδα: "Μαθαίνω και σίγουρα είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει ακόμα να μάθω για τη νέα μου ομάδα. Αυτό που πρέπει να σας πω ότι όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα από τους ατζέντηδές μου για το ενδεχόμενο να έρθω να παίξω στην Ελλάδα άκουσα μόνο καλά πράγματα και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ".

Για το κίνητρό του και τον βασικό του στόχο: "Ο βασικός μου στόχος είναι να έχω μία καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου, να χτίσουμε μία καλή χημεία και να διασκεδάσουμε. Και φυσικά να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Παίζω μπάσκετ από 3 ετών. Είναι αυτό που θέλω κι αγαπάω να κάνω και αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρό μου".

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα: "Αισθάνομαι έτοιμος και είμαι πάντα έτοιμος. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έκανα προπονήσεις".