"Μαύρη" μέρα ξημέρωσε στον ποδοσφαιρικό κόσμο και στους Kaizer Chiefs, καθώς ο Νοτιοαφρικανός ποδοσφαιριστής Λουκ Φλερς δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 24 ετών. Ο αδικοχαμένος παίκτης πυροβολήθηκε από ένοπλους σε προάστιο της Φλόριντα ενώ βρισκόταν σε πρατήριο καυσίμων. Η ομάδα του επιβεβαίωσε την τραγική είδηση στα social media, όπου και εξέδωσε συλληπητήρια ανακοίνωση η οποία "ραγίζει" καρδιές.



Σοκ προκάλεσε η είδηση της δολοφονίας του Νοτιοαφρικανού Λουκ Φλερς

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκαν οι Kaizer Chiefs καθώς ο ποδοσφαιριστής τους Λουκ Φλερς απεβίωσε σε ηλικία 24 ετών ύστερα από πυροβολισμούς που δέχτηκε σε πρατήριο καυσίμων σε προάστιο της Φλόριντα, όπου ένοπλοι τον πλησίασαν, τον διέταξαν να βγει και να παραδώσει το όχημά του και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν και τράπηκαν σε φυγή. Ο Φλερς ξεκίνησε την καριέρα του από το Ubuntu Cape Town, πριν από μια πενταετία στη SuperSport United. Εντάχθηκε στους Kaizer Chiefs την περσινή χρονιά, ενώ είχε αρκετές εμφανίσεις σε επίπεδο νέων στην εθνική ομάδα της Νότιας Αφρικής με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Γκαουτένγκ, αντισυνταγματάρχης Μαβέλα Μασόντο, υπογράμμισε από την πλευρά του: «Οι ύποπτοι τον σημάδεψαν με πυροβόλο όπλο και τον έβγαλαν από το όχημά του και μετά τον πυροβόλησαν μια φορά στο πάνω μέρος του σώματος».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Kaizer Chiefs:

"Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο παίκτης των Kaizer Chiefs Luke Fleurs έχασε τραγικά τη ζωή του χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού αεροπειρατείας στο Γιοχάνεσμπουργκ. 
Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του αυτή τη δύσκολη στιγμή. Το SAPS χειρίζεται το θέμα και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω. Είθε η αγαπημένη του ψυχή να αναπαυθεί εν ειρήνη" .