Στους Έλληνες εξωτερικού όπου διαπρέπουν είναι οι Λεονάρντο Κούτρης και Ευθύμης Κουλούρης, οι οποίοι αγωνίζονται στην Πολωνία για λογαριασμό της Πογκόν Σέτσιν.

Μάλιστα και οι δύο ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της Πογκόν Σέτσιν με 2-1 στην παράταση κόντρα στην Γιαγκελόνια με αποτέλεσμα να προκριθεί στον τελικό. Ο Λεονάρντο Κούτρης ήταν από τους καλύτερους παίκτες και ο Ευθύμης Κουλούρης έβαλε το ένα από τα δύο γκολ. Μάλιστα έχει φτάσει τα 14 τέρματα σε 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Πογκόν Σέτσιν θέλησε να τους αποθεώσει με έναν άκρως ευρηματικό τρόπο, με βάση τα όσα έγραψε στα social media της.



Ο "Έλληνας Μπενζεμά" ανέφερε για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ. Και για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού έφραψε: "Λεονάρντο GOATris. Δεν περιγράφω άλλο".




Αναφορικά με το πρωτάθλημα η Πογκόν Σέτσιν είναι στην 6η θέση με 44 βαθμούς. Απέχει 7 βαθμούς από την κορυφή και είναι στο κόλπο του τίτλου με τους Κούτρη, Κουλούρη να αποτελούν τις... κολώνες της σε αυτή την εξαιρετική πορεία.

Μετά από χρόνια η Πογκόν είναι τόσο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και με προοπτική να κυνηγήσει τον τίτλο έως το φινάλε. Όσο για τον τελικό του κυπέλλου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθει στις 2 Μαΐου. Αντίπαλος θα είναι η Βίσλα Κρακοβίας, η οποία στα ημιτελικά απέκλεισε την Πιαστ Γκλίβιτσε της οποία επικράτησε με 2-1.