Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ιστορικά μαιτρ αναπάντεχων αποδράσεων (με τελευταία το γκολ στο 120' του προημιτελικού του FA Cup με τη Λίβερπουλ), βίωσε την απώλεια εκεί που κρατούσε τη νίκη και μάλιστα με το χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού ηττήθηκε 4-3 από την Τσέλσι για την 31η αγωνιστική της Premier League, δεχόμενη δύο γκολ στο 90+10' και το 90+11' από τον Κόουλ Πάλμερ. 

Σε ένα ματς πολύ κουφό, ο Άγγλος διεθνής και πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι έκανε... το χειρότερο χατ τρικ όλων των εποχών. Ο Πάλμερ πέτυχε δύο πέναλτι, στο 19' και το 90+10', ενώ το σουτ με το οποίο χάρισε τη νίκη στην Τσέλσι βρήκε στο σώμα του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ. 



Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μεγάλη ζημιά για τους "διαβόλους"

Η Τσέλσι προηγήθηκε με τον Κόνορ Γκάλαχερ στο 11', αλλά στο 39' ο Μπρούνο Φερνάντες και στο 67' ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Η Τσέλσι έφτασε τους 43 βαθμούς, όσους έχει και η ένατη Μπράιτον, ενώ η Γιουνάιτεντ παρέμεινε στους 48, εννιά πίσω απότην πέμπτη Τότεναμ και την 11 από την τέταρτη Άστον Βίλα.

*Στο παιχνίδι που έκλεισε την 30ή αγωνιστική της LaLiga, η Βαλένθια νίκησε 1-0 (77' Αλμέιδα) εκτός έδρας τη Γρανάδα. Η Βαλένθια έφτασε τους 44 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τη Ρεάλ Σοσιεδά, ενώ η Γρανάδα παρέμεινε προτελευταία με 14 και απέχει άλλους τόσους της τέταρτης από το τέλος Θέλτα Βίγκο, η οποία σώζεται. Ανάμεσά τους είναι η Κάντιθ, με 25 βαθμούς.