Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει φιλάθλους στο πλευρό του στον επαναληπτικό προημιτελικό του Europa Conference League κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 18 του μήνα στην Κωνσταντινούπολη. Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν τις προσπάθειές τους, αλλά δεν καρποφόρησαν.

Αιτία η άρνηση της UEFA αλλά και της τουρκικής αστυνομίας, που το χαρακτήρισε ως ρίσκο να έχει ο Ολυμπιακός οπαδούς στην Κωνσταντινούπολη στο παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ για τους "8" του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε έστω τα μισά εισιτήρια του αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ

Από την πρώτη στιγμή που έγινε η κλήρωση υπήρξε μια ανησυχία από πλευράς UEFA στο να υπάρξουν μετακινήσεις οπαδών στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Ο Ολυμπιακός το πάλεψε ζητώντας ακόμα και τα μισά (1.250) από τα εισιτήρια που δικαιούνταν να πάρει για την αναμέτρηση στο "Σουκρού Σαράτσογλου".

Να σημειωθεί πως δεν θα υπάρξουν φίλαθλοι της Φενερμπαχτσέ ούτε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πέραν του ότι υπάρχει τιμωρία μετακίνησής τους, η τουρκική ομάδα ενημέρωσε πως δεν πάρει ούτε τα 200 εισιτήρια Α’ κατηγορίας, τα οποία είχαν εξαιρεθεί από την τιμωρία.