Η Λαμία είναι άνετη σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της σεζόν στη Super League, κάτι που της δίνει το δικαίωμα να ασχολείται με τις μεταγραφές του καλοκαίριού.

Κύριο μέλημα της Λαμίας είναι να βρει τους αντικαταστάτες των Καρλίτος, Τσιλούλη. Ο πρώτος έφυγε για την Αστάνα και άφησε κενό στην επίθεση. Ο Σωτήρης Τσιλούλης έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ΑΕΚ και θα αναχωρήσει.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία έκανε μια ονειρεμένη σεζόν και βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στα playoffs, θέλει να έχει την ίδια καλή πορεία και την επόμενη χρονιά. Ο Λεωνίδας Βόκολος δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση με τους ανθρώπους της ομάδας.

Το όνομα του Περέα ακούστηκε στη Λαμία

Μάνατζερ προτείνουν ήδη παίκτες με ένα όνομα που έπεσε τελευταία στο τραπέζι να έκανε... γκελ. Φήμες λένε πως προτάθηκε ο Χουάν Χοσέ Περέα. Ο Κολομβιανός εξτρέμ, ο οποίος το καλοκαίρι του 2022 δόθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Στουτγκάρδη αντί του ποσού των 2.4 εκα. ευρώ.

Δεν τα έχει καταφέρει στην Γερμανία και στην παρούσα φάση είναι δανεικός στην Χάνσα Ροστόκ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Έχει καταγράψει πάνω από 1000 αγωνιστικά λεπτά αλλά δεν είναι βασικός.

Δύσκολα θα μείνει στη Στουτγκάρδη τη νέα σεζόν και πολλά είναι τα σενάρια για το μέλλον του. Ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να έχει ξανά στην Ελλάδα, αλλά επίσης και αυτό το εγχείρημα είναι δύσκολο, ειδικά για τη Λαμία.