Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει να βλέπει το όνομα της να... ανεβαίνει στο ράνκινγκ του WTA! Η Ελληνίδα τενίστρια που έχει βρει ξανά τον καλό της εαυτό και δείχνει αναγεννημένη με τον νέο της προπονητή, Ντέιβιντ Γουίτ εξασφάλισε την άνοδο μιας θέσης και πλέον βρίσκεται στο Νο6. Από την άλλη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο12 του ATP, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να εξακολουθεί να φιγουράρει στην κορυφή.

Η Σάκκαρη "σκαρφάλωσε" στο Νο6, παρέμεινε στο Νο12 ο Τσιτσιπάς!

Η Μαρία Σάκκαρη μετά το σύντομο... διάλειμμα που την είχε βρει εκτός του Top-10, υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή, Ντέιβιντ Γουίτ κέρδισε τρεις θέσεις σε δυο εβδομάδες. Ο μήνας που ολοκληρώθηκε ήταν αρκετά επιτυχημένος για την Ελληνίδα τενίστρια που μέτρησε έναν τελικό στο Indian Wells, τα προημιτελικά του τουρνουά στο Μαϊάμι, αλλά και τα ημιτελικά στο Τσάρλεστον. Ως αποτέλεσμα, ανέβηκε στο Νο6 στο ράνκινγκ του WTA. Στην κορυφή βρίσκεται η Ίγκα Σφιόντεκ, στο Νο2 παρέμεινε η Αρίνα Σαμπαλένκα ενώ στο Νο3 είναι η Κόκο Γκοφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ υπολείπεται 290 βαθμών του Κάσπερ Ρουντ που βρίσκεται στην 10η θέση. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή για 419η εβδομάδα ενώ ο Γιάνικ Σίνερ είναι στο Νο2 και ο Κάρλος Αλκαράθ στο Νο3. Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας πρωταθλητής κάνει πρεμιέρα στο Rolex Monte Carlo Masters ενώ ξεκάθαρος στόχος του είναι να επιστρέψει ξανά στις παλιές... καλές μέρες στο Top-10.