H... δίψα των Ελλήνων να δει την Εθνική Ελλάδος να πρωταγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά το οποίο θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου στο ΣΕΦ και να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού τεράστια! Κάτι που αποδεικνύεται και έμπρακτα στηρίζοντας την "επίσημη αγαπημένη" και τον κόουτς Βασίλη Σπανούλη. Ο κόσμος έκανε... φύλλο και φτερό τα πρώτα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν κάτι που αναμενόμενα οδήγησε στην ΕΟΚ να βγάλει εκ νέου ανακοίνωση γνωστοποιώντας πως τέθηκε σε κυκλοφορία το δεύτερο "πακέτο" εισιτηρίων.

Εθνική Ελλάδος: Κυκλοφόρησε το δεύτερο "πακέτο" εισιτηρίων για το Προολυμπιακό τουρνουά

Οι φιλοδοξίες να βρεθεί η Εθνική Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του είναι μεγάλες. Οι Έλληνες φίλαθλοι μετρούν... αντίστροφα για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του καλοκαιριού, το Προολυμπιακό Τουρνουά στο ΣΕΦ μέσω του οποίου θέλουν να δουν την "γαλανόλευκη" του Βασίλη Σπανούλη να παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Παρίσι. Τα πρώτα εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία εξαντλήθηκαν, κίνηση που δείχνει την έμπρακτη στήριξη του κόσμου, κάτι οπου οδήγησε την ΕΟΚ να προχωρήσει άμεσα στην διάθεση του δεύτερου "πακέτου" των εισιτηρίων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η ανταπόκριση ήταν τεράστια, οι Ελληνες φίλαθλοι απέδειξαν στην πράξη ότι αδημονούν για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ τον Ιούλιο (2-7) σπεύδοντας να αγοράσουν εισιτήρια και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους εκεί και η ΕΟΚ προχωράει στη διάθεση του δεύτερου «πακέτου» εισιτηρίων διατηρώντας τις προνομιακές τιμές της πρώτης φοράς!

Η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων από την πρώτη δόση διάθεσης αυτών ολοκληρώθηκε, όμως, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη διάθεση τους επόμενου «πακέτου».

Το μεσημέρι της Τετάρτης (10/6) θα… ξανανοίξουν οι κερκίδες του ΣΕΦ και όσοι σπεύσουν θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και πάλι σε πολύ δελεαστικές τιμές, δεδομένης της παρουσίας σε αυτούς τους αγώνες όχι μόνο της Εθνικής Ελλάδας αλλά και πλήθους αστέρων του Παγκόσμιου μπάσκετ που θα αγωνιστούν για τη μία και μοναδική θέση πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες".

ellada-tsexia