Ο Παναθηναϊκός νίκησε στη Ρόδο 79-74 τον Κολοσσό στο πρώτο παιχνίδι του για τον τρίτο γύρο (1-6) της Basket League. Άμα τη λήξει της αναμέτρησης, όμως, εις εκ των νικητών τελούσε εν εξάλλω. Ο Εργκίν Αταμάν ήταν εξοργισμένος από την απόδοση της ομάδας του και επέστρεψε στις... παλιές συνήθειές του. Ο Τούρκος προπονητής έβγαλε... ψυχρά στη σέντρα τον Λούκα Βιλντόζα. Ο Αργεντινός πόιντ γκαρντ τελείωσε το παιχνίδι με 1 στα 7 σουτ. Παρ' όλα αυτά, ήταν όλη η παρουσία του που δημιούργησε αρνητικό πρόσημο για τους "πράσινους". 

Παναθηναϊκός: "Θέλει να μου παίζει και στη... Euroleague" 


Ο Αταμάν δεν χάρισε... κάστανα στον Ντίνο Μήτογλου. Μπορεί ο Βιλντόζα να μπήκε στο στόχαστρό του, αλλά ο διεθνής πάουερ φόργουορντ δεν γλίτωσε. Ο Τούρκος τεχνικός είναι γνωστός για την αφοβία του να μιλάει με ονόματα. Μάλιστα, ένα τέτοιου είδους ξέσπασμα έκανε ενώ δεν... έχασε η βενετιά βελόνι. Ο Παναθηναϊκός κλείνει θέση του στα playoffs με την Άλμπα Βερολίνου, την Παρασκευή, 12 Απριλίου, στο ΟΑΚΑ. 

Μετά τη νίκη στο Μόναχο επί της Μπάγερν, ο Αταμάν διείδε χαλαρότητα από τους παίκτες του, αλλά πιθανώς περίμενε προκειμένου να μιλήσει με αποδείξεις. Ο Βιλντόζα "δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στη Euroleague με τέτοια εμφάνιση". Η απόδοση του Μήτογλου, από την άλλη, "σημειώνει πτώση". 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0evy40ck37d)


Ο Τούρκος προπονητής έκρουσε... καμπάνα συναγερμού και οι παίκτες θα... κοιμηθούν με την ηχώ της στα αυτιά τους. 


Συγκεκριμένα, ο προπονητής των "πράσινων" είπε τα εξής: "Τραγική εμφάνιση απόψε. Δεν μπορεί να πιστεύεις ότι επειδή είσαι μεγάλη ομάδα θα νικήσεις χωρίς προσπάθεια και χωρίς να το αξίζεις.Έπρεπε να παλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται. Ο Παναθηναϊκός νίκησε χάρη στην τύχη στο τέλος. Πρέπει να κάνω παράπονα για ορισμένους παίκτες, όπως ο Βιλντόσα. Έδειξε ότι δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στην EuroLeague με τέτοια εμφάνιση. Δεν γίνεται να έχει 1/7 σουτ εντός παιδιάς. Επίσης η απόδοση του Μήτογλου σημειώνει πτώση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όποιος νομίζει ότι η χρονιά έχει τελειώσει σε Ελλάδα και EuroLeague είναι γελασμένος. Αν παίξουμε έτσι με την Άλμπα, θα ηττηθούμε και θα χάσουμε όλη τη σεζόν".