Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες ο ζήλος να μη βγαίνει πάντα σε καλό, και το παράδειγμα της UEFA, στην περίπτωση του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για τον πρώτο προημιτελικό του Conference League την Πέμπτη 11 Απριλίου (19:45) στο Καραϊσκάκη, είναι αρκετό. 

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία προσπάθησε να ξεκινήσει γκαλοπ στην πλατφόρμα X. Σε αυτό, διάλεξε ένα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και έναν της Φενέρμπαχτσε, που έχουν επιρροή στο παιχνίδι των ομάδων τους. 


Ολυμπιακός: Ατύχησε στον... παίκτη η UEFA


Από την πλευρά της τουρκικής ομάδας, προτίμησε τον Πολωνό "εγκέφαλο" Σεμπαστιάν Σιμάνσκι. Σε ό,τι αφορά τους "ερυθρόλευκους", διάλεξε τον Ντανιέλ Ποντένσε. Όμως, ατύχησε. Και αυτό γιατί ο Πορτογάλος είναι τιμωρημένος. Με την κίτρινη που του έδειξε ο διαιτητής στο θριαμβευτικό εκτός έδρας 6-1 επί της Μακάμπι, o 28χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε τις τρεις. Είχε δεχθεί δύο και στους ομίλους, τις οποίες κουβαλούσε. 





Ο Ποντένσε, λοιπόν, δεν μπορεί να δώσει το "παρών" στο παιχνίδι με τη Φενέρ στο Καραϊσκάκη. Αυτό, δε, αν τρεις φορείς πρέπει να το γνωρίζουν, είναι ο Ολυμπιακός, η Φενέρμπαχτσε και η UEFA. Αλλά, όπως τονίστηκε, τέτοια ατυχήματα δεν αποφεύγουν οι ικανότεροι όλων. Πολλώ δε μάλλον όταν επίκειται πανδαισία ποδοσφαίρου, αρχής γενησομένης του βραδιού της Τρίτης, 9 Απριλίου, με τους δύο γαργαντουϊκούς προημιτελικούς του Champions League.  

Ολυμπιακός: Sold out ο πρώτος προημιτελικός 



Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε, πάντως, ότι ο πρώτος προημιτελικός με τη Φενέρμπαχτσε θα είναι sold out. Τα εισιτήρια που διέθεσε η ΠΑΕ προέκυψαν από επιστροφές και φυσικά εξαντλήθηκαν άμεσα.
 

#OLYFEN = 💥SOLD OUT!💥 #Olympiacos #UECL #Fans

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Τρίτη 9 Απριλίου 2024