Η ώρα μιας… καταγάλανης ιστορικής ευρωπαϊκής βραδιάς στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA έφτασε! Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ούτως ή άλλως γράφουν ιστορία με την κοινή τους παρουσία στα προημιτελικά του Europa Conference League, αλλά γνωρίζουν ότι η αποψινή βραδιά μπορεί να αποτελέσει την απαρχή της πιο ένδοξης στιγμής της ιστορίας τους!

Τα εμπόδια της Φενερμπαχτσέ και της Κλαμπ Μπριζ που καλούνται να ξεπεράσουν σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν βατά ή προσιτά, δεδομένα όμως δεν μοιάζουν απαγορευτικά στην προσπάθεια των δύο ελληνικών ομάδων να εκπληρώσουν τα πιο τρελά όνειρα των οπαδών τους με την παρουσία τους σε έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης ή ακόμη και με την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού κυπέλλου!

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να την… πατήσει όπως με τη Μακάμπι

Η σέντρα της μεγάλης βραδιάς δίνεται στις 19:45 στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον αναγεννημένο Ολυμπιακό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να θέλει να αποφύγει το πάθημα του πρώτου αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και να πάρει προβάδισμα στη μάχη της πρόκρισης με νίκη στο γήπεδό του.

Ο πολύπειρος Βάσκος τεχνικός, άλλωστε, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι σε αντίθεση με τις αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς, αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός δεν θα έχει την πολυτέλεια να διορθώσει πιθανό λάθος του στο Φάληρο, καθώς οι συνθήκες που θα αντιμετωπίσει σε μία εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη δεν θα έχουν την παραμικρή σχέση με εκείνες που επικράτησαν στο ουδέτερο Βελιγράδι τη βραδιά του θρυλικού 1-6 επί της Μακάμπι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cztuhb2ay10p)

Η σπουδαία αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα ξεκινήσει στις 19:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Cosmote Sport 3.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ζήσει στο Μπριζ μια νέα… Φρανκφούρτη

Δύο ώρες αργότερα, στις 22:00, ο ΠΑΟΚ θα έχει το δικό του ραντεβού με την ιστορία στη μαγευτική Μπριζ, την κατά τεκμήριο ομορφότερη πόλη του Βελγίου.

Ό,τι ισχύει για τον Ολυμπιακό ισχύει πάνω-κάτω και για τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να επιθυμεί απόψε εμφάνιση ανάλογη με εκείνη στη Φρανκφούρτη (που είχε εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στους «16» απέναντι στην Άιντραχτ) και όχι βέβαια με την αντίστοιχη του Ζάγκρεμπ που είχε δυσκολέψει αφάνταστα τη ρεβάνς με την Ντιναμό στην Τούμπα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cxci3ihfjfdl)

Το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ξεκινά στις 22:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Cosmote Sport 2.

Αθλητικές μεταδόσεις με προημιτελικούς Europa League και Europa Conference League

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης 11/4 δεν περιλαμβάνουν μόνο τους δύο «ελληνικούς» προημιτελικούς της βραδιάς, αλλά και όλα τα παιχνίδια των «8» σε Europa League και Europa Conference League. Αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των μεταδόσεων των προημιτελικών των δύο διοργανώσεων από τα κανάλια Cosmote Sport έχει ως εξής:

19:45 Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ Cosmote Sport 3
19:45 Βικτόρια Πλζεν – Φιορεντίνα Cosmote Sport 9
22:00
Λίβερπουλ – Αταλάντα Cosmote Sport 5
22:00 Μίλαν – Ρόμα Cosmote Sport 4
22:00 Λεβερκούζεν – Γουέστ Χαμ Cosmote Sport 9
22:00 Μπενφίκα – Μαρσέιγ Cosmote Sport 8
22:00
Άστον Βίλα – Λιλ Cosmote Sport 6
22:00
Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ Cosmote Sport 2