Η Φενερμπαχτσέ θα πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος της 3-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον επαναληπτικό προημιτελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό. Θα είναι απαραίτητο να το κάνει, δε, χωρίς τον Τζέιντεν Ουστερβόλντε. Ο Ολλανδός αμυντικός τραυματίστηκε σοβαρά στο 41' της αναμέτρησης στο Φάληρο και το πόρισμα ήταν σοκαριστικό: ρήξη δεξιού μηνίσκου. 

Φενερμπαχτσέ: Στην Ολλανδία για επέμβαση


Ο Ουστερβόλντε φέρεται να βρίσκεται ήδη στον δρόμο προς την Ολλανδία, ώστε να κάνει επέμβαση. O 24χρονος αριστερός οπισθοφύλακας αποτελεί απώλεια για το συγκρότημα του Ισμαήλ Κάρταλ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη σεζόν 2023-24 τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ σε 41 επίσημα παιχνίδια. Στα 22 από αυτά, έπαιξε καθ' όλη τη διάρκειά τους. 



Την είδηση που έδωσε Τούρκος δημοσιογράφος στην πλατφόρμα X επιβεβαίωσε ο σύλλογος. 

Ο ποδοσφαιριστής από το Τσβόλε δάκρυσε βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Γιώργο Μασούρα, που ήταν καθ' όλη τη διάρκεια του συμβάντος δίπλα του, να τον παρηγορεί. Ο Ουστερβόλντε θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Δηλαδή και τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο "Σουκρού Σαράτσογλου" (18/4-22:00) και την προσπάθεια που θα κάνει η Φενέρ να κατακτήσει το τρόπαιο του πρωταθλητή της Super Lig. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0hhaftwspmx)

Η τουρκική ομάδα, η σημείωση αξίζει, είναι, παρά την γκρίνια, ευνοούμενη της Ομοσπονδίας. Μετά το συμβάν στο Super Cup στη Σανλιούρφα με τη Γαλατασαράι θα περίμενε κάποιος μεγαλύτερη τιμωρία από πρόστιμο. Ωστόσο, της επέβαλε να πληρώσει 150.000 ευρώ και... έξω από την πόρτα. Η Φενερμπαχτσέ έπαιξε με νεαρούς στο παιχνίδι. Αφού δέχθηκε γκολ από τον Ικάρντι, 50'' από την έναρξη του παιχνιδιού, αποχώρησε. Η ομάδα του Κάρταλ συνεχίζει τις υποχρεώσεις της με το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φατίχ Καραγκιουμρούκ (14/4-19:00). Η αναμέτρηση θα γίνει στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής. Η Φενερμπαχτσέ έχει 82 βαθμούς και ακολουθεί τη Γαλατασαράι, που είναι στους 84.