Η ήττα του Περιστερίου από τον Άρη έδωσε ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο στον Προμηθέα για νίκη κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, η οποία εν τέλει ήρθε χάρη στο καλύτερο φετινό παιχνίδι των Πλώτα και Μπαζίνα, αλλά και μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση του Χάμιλτον. Οι τρεις τους οδήγησαν τους Πατρινούς σε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο με τους Ροδίτες να επιστρέφουν στην τρίτη περίοδο αλλά να αφήνονται στη μοίρα τους στο τελευταίο δεκάλεπτο μετά την άνοδο και των Κάουαν και Χέιλ.

Κάπως έτσι η ομάδα του Παπαθεοδώρου επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Μάλαγα στο Basketball Champions League. Οι Πατρινοί βρίσκονται πλέον στην τέταρτη θέση της Basket League και το 15-9 με το τρίτο Περιστέρι να έχει 16-9 (εκκρεμεί το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας).

Χάμιλτον, Μπαζίνας και Πλώτας έδωσαν από νωρίς προβάδισμα στον Προμηθέα

Στα αγωνιστικά, ο Προμηθέας έκλεισε εντυπωσιακά την πρώτη περίοδο χάρη στους 10 πόντους του Χάμιλτον αλλά και την αύρα που έφερε ο Μπαζίνας από τον πάγκο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η διαφορά ανέβηκε ακόμη περισσότερο με τον Πλώτα να παίρνει τη σκυτάλη και να μπαίνει στο παιχνίδι με 3/3 τρίποντα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0j635arp8cx) Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0j6dbzzb7ht)

Ο Κολοσσός Ρόδου βρήκε στο τρίτο δεκάλεπτο την ευκαιρία να επιστρέψει πετυχαίνοντας 29 πόντους, όμως από τη στιγμή που ο Παπαδάκης μείωσε στο -2 (64-62), ο Κάουαν με ένα προσωπικό σερί άρχισε να διευρύνει ξανά τη διαφορά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0j73l3cujft)

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Παπαθεοδώρου έσφιξαν για τα καλά την άμυνά τους, κάτι που τους έδωσε τη δυνατότητα να βρουν ξανά ρυθμό και στην επίθεση. Το σερί τους ολοκληρώθηκε στο 28-11 με τον Χάμιλτον να φτάνει τους 24 πόντους!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0j86bhqg6vd)