Θέμα συζήτησης έγινε το αν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (77-71) για τον τρίτο γύρο της Basket League ήταν αδιάφορο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε ότι "μας λέγατε πριν το παιχνίδι ότι ήταν αδιάφορο", με τον Κώστα Σλούκα, που έβαλε το νικητήριο τρίποντο, να απαντά "για εμάς δεν ήταν αδιάφορο το παιχνίδι". Ο Εργκίν Αταμάν, από τη μεριά του, ζήτησε "συγγνώμη για τις έντονες διαμαρτυρίες". 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Η ένταση είναι οι... άλλοι

Ανάμεσα στον Μπαρτζώκα και τον Αταμάν δημιουργήθηκε ένταση κατά την είσοδό τους στη φυσούνα. Οι δύο προπονητές φάνηκε να λογομαχούν, χωρίς πάντως να δοθεί σημαντική συνέχεια στο συμβάν. 

Πάντως, ο προπονητής του Ολυμπιακού σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι "ήρθα να μιλήσω για μπάσκετ και όχι για ένταση". 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ky1hlzpj8x)

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, ο Μπαρτζώκας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη. Έπρεπε να παίξουμε ένα επίπεδο πάνω απ' όσο παίξαμε. Υπήρξαν σημεία που μπορούσαμε να καθαρίσουμε, να επιβληθούμε πνευματικά στον αντίπαλο. Πάρα πολλά ανοιχτά σουτ μετά από μεταφορά από τη μία πλευρά στην άλλη, κάποια στιγμή πρέπει να βάλεις δυο κρίσιμα. Χαμένες βολές. Το ματς κρίθηκε σε μία-δύο αποφάσεις. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και συνεχίζουμε". 

Panathinaikos BC AKTOR – Olympiacos BC | Post-Game Press Conference | Basket League Top 6 – Round 3


Ο Αταμάν, από τη μεριά του, είπε: "Χρησιμοποιήσαμε τον Μήτογλου στο πέντε, όσο ο Φαλ ήταν στο ματς για να τον κρατήσουμε έξω από τη ρακέτα και βάλαμε τον Λεσόρ για να επιτεθεί στον Ράιτ. Χάσαμε καλά ελεύθερα σουτ, βάλαμε τον Παπαπέτρου στο low-post και βρήκαμε καλές κατοχές. Αμυντικά κάναμε καλή εμφάνιση, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για να ξεφύγουμε και να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, πειθαρχημένη και δεν τα παρατάει ποτέ. Του δώσαμε κάποια ριμπάουντ και μαζί ευκαιρίες για να ανακάμψει".