Μια βραδιά θεάματος ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν για ακόμη μια φορά οι λάτρεις του ποδοσφαίρου καθώς επιστρέφει η δράση του Champions League! Σε Ισπανία και Γερμανία θα γραφτεί ο... επίλογος των προημιτελικών, με τη Μπαρτσελόνα να τίθεται αντιμέτωπη με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Ντόρτμουντ να διασταυρώνει τα ξίφη της με την Ατλέτικο Μαδρίτης με φόντο το εισιτήριο για τους "4" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο πρώτο ζευγάρι οι "μπλαουγκράνα" έχουν το... πάνω χέρι αφού είχαν επικρατήσει με 3-2 σε συναρπιαστικό ματς ενώ στο δεύτερο οι Ισπανοί έχουν μικρό προβάδισμα πρόκρισης αφού είχαν επικρατήσει με 2-1. Αναλυτικά οι ώρες και τα κανάλια μετάδοσης των αγώνων.

Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν: Έτοιμο για νέα ματσάρα το Champions League

Ένα ζευγάρι που έχει προσφέρει πολλές συγκινήσεις, φοβερό θέαμα και... καταιγισμό από γκολ είναι αυτό της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Κάθε φορά που ο... Θεός του ποδοσφαίρου τις ενώνει, βλέπουμε παιχνίδια διαφήμισης του ποδοσφαίρου. Η αρχή έγινε από το Παρίσι αφού στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα οι δυο ομάδες έπειτα από μια επική "μονομαχία", οι "μπλαουγκράνα"... χαμογέλασαν επικρατώντας με το εμφατικό 3-2. Η πρόκριση μεταφέρθηκε για... Βαρκελώνη όπου όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αδημονεί για αυτή την "μάχη".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0gqhagg5t5d)
Η ομάδα του Τσάβι που επιθετικά ήταν σε μεγάλα... κέφια στην πρώτη αναμέτρηση καλείται να διαχειριστεί το υπέρ της έστω και μικρό προβάδισμα ενώ οι Παριζιάνοι θέλουν να φέρουν... τούμπα την κατάσταση με οδηγό τους τον σούπερ σταρ τους, Κιλιάν Εμπαπέ. Σημειώνεται ότι τιμωρημένοι είναι οι Κρίστενσεν και Σέρτζι Ρόμπερτο ενώ γα την Παρί Σεν Ζερμέν πιστρέφουν Χακίμι και Μουκελέ.

22:00 Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν / COSMOTE SPORT 2 HD


Ντόρτμουντ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Στην κόψη του... ξυραφιού η πρόκριση

Ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια που βγήκαν στην κληρωτίδα ήταν αυτό μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης καιτ ης Ντόρτμουντ. Αποδείχθηκε εν μέρει στο πρώτο παιχνίδι στο "Μetropolitano". Αν και οι "ροχιμπλάνκος" ήταν ανώτεροι σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού και προηγήθηκαν άνετα με 2-0 είδαν τους Βεστφαλούς να μειώνουν σε 2-1, να έχουν δοκάρια στο φινάλε να μεταφέρουν το ενδιαφέρον στην Γερμανία όπου στην "καυτή" τους έδρα με σύμμαχο τον κόσμο τους θέλουν να κάνουν την ανατροπή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0gqxuvvvyeh)
Για τον Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν το 17ο σερί ματς που μένει αήττητος σε νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, μετρώντας 11 νίκες και 6 ισοπαλίες. Η Ντόρτμουντ δεν θα έχει στη διάθεση τους τον Άλε ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γκίτενς. "Μέσα" ο Σάντσο. Για την Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένουν εκτός οι Ντεπάι και Λεμάρ ενώ εκτός νοκ άουτ είνα και ο Λίνο.

22:00 Ντόρτμουντ - Ατλέτικο / COSMOTE SPORT 3 HD


Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης

Άρσεναλ - Μπάγερν
Ατλέτικο - Ντόρτμουντ
Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι
Παρί - Μπαρτσελόνα

Οι πιθανές διασταυρώσεις στα ημιτελικά

Ατλέτικο / Ντόρτμουντ - Παρί / Μπαρτσελόνα
Άρσεναλ / Μπάγερν - Ρεάλ / Μάντσεστερ Σίτι

Τελικός

Νικητής 1 - Νικητής 2