Ο ΟΦΗ πήρε... αέρα τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Βόλο τον οποίο υποχρεώσε στην πρώτη του ήττα στα playouts! Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι και είχαν τα ηνία καθ' όλη τη διάρκεια παίρνοντας τη νίκη με 2-1 στο Γεντί Κουλέ για την 5η αγωνιστική των playouts της Super League. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Τοράλ που σκόραρε δις και πήρε από το... χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στο τρίποντο το οποίο την ανέβασε στους 34 βαθμούς. Η ομάδα της Μαγνησίας που μείωσε στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου και ήταν μέχρι πρότινος ήταν αήττητη στα playouts, παρέμεινε στους 29 βαθμούς.

Άνοιξε λογαριασμό ο ΟΦΗ κόντρα στον Βόλο, χωρίς μεγάλες φάσεις το α' μέρος

Ο ΟΦΗ ήταν πιο δραστήριος στα πρώτα λεπτά ενώ μετά το πρώτο 15λεπτο ο Βόλος προσπάθησε να ισορροπήσει την κατάσταση και να ''κάμψει" την κυριαρχία των γηπεδούχων. Οι ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με σουτ τα οποία ήταν αρκετά άστοχα ή τα μπλόκαραν με ευκολία οι τερματοφύλακες ενώ στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού, οι Κρητικοί άνοιξαν λογαριασμό στο ματς. Έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Τοράλ έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0p32s5wq4sp)

Ανέβασαν στροφές οι δυο ομάδες, σκόραρε ξανά ο Τοράλ για το 2-0 του ΟΦΗ

Ό,τι δεν έγινε στο πρώτο μέρος έγινε στο... δεύτερο. Ο ρυθμός ήταν καλύτερος ενώ οι δυο ομάδες ήταν πιο απειλητικές και δημιουργούσαν περισσότερους κινδύνους η μία στην άλλη. Στο 28ο λεπτό, ο ΟΦΗ ήταν κοντά στο να πετύχει το 2-0 όμως ο Κόβατς είχε απάντηση στην εξ' επαφής κεφαλιά του Ισέκα την οποία και απέκρουσε εντυπωσιακά. Το 2-0 ωστόσο δεν άργησε να έρθει για τους γηπεδούχους και ένα λεπτό αργότερα (49'), "χτύπησε" ξανά ο Τοράλ που με εκπληκτικό πλασέ μέσα από την περιοχή σκόραρε για το 2-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0p3x9vkqjmp)
Οι γηπεδούχοι είχαν μπει... φουριόζοι στο δεύτερο μέρος και στο 51ο λεπτό απείλησαν με συρτό σουτ του Ισέκα το οποίο μπλόκαρε ο Κόβατς. Ο Βόλος που ήταν στα... σχοινιά μετά το 2-0 έψαχνε για μια γρήγορη αντίδραση. Είχε καλή στιγμή στο 63΄ όταν μετά από αμυντικά λάθη η μπάλα κατέληξε στον Ασεχνούν που σούταρε όμως η προσπάθεια του κατέληξε άουτ.

Τα ηνία στους Κρητικούς, μειώσαν με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου οι Βολιώτες

Ο Βόλος κυνηγούσε το γκολ, πίεζε με στόχο να σκοράρει γρήγορα για να μπει ξανά στο παιχνίδι και να διεκδικήσει ο,τι μπορεί παρ' ολα αυτά ο ΟΦΗ έκλεινε καλά τους χώρους και περιόριζε τις επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων οι οποίοι το μοναδικό που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 90+1 =' με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου ο οποίος σε προσπάθεια του να διώξει την μπάλα έπειτα από σέντρα του Κίτσου από τα αριστερά, την έστειλε άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του. Όσο κ αν προσπάθησε να πάρει κάτι από το ματς ο Βόλος στα εναπομείναντα λεπτά των καθυστερήσεων δεν τα κατάφερε και έτσι έμεινε το 2-1 μέχρι τέλους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0p4wl1ukk55)

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης (72΄Λαμπρόπουλος), Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Μεγιάδο (79΄Γκλάζερ), Μπάκου (72΄Μοσκέρα), Τοράλ (65΄Γκαγιέγκος), Ριέρα, Ισέκα (79΄Λουίζ Φελίπε).

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Μύγας (62΄Μπερτόγλιο), Καλογερόπουλος, Άλχο, Λούνα(85΄Κίτσος), Ντε Καμπς (62΄Τρουιγέ), Τσοκάνης, Κόμπα, Γκλάβτσιτς, Ασεχνούν (70΄Ποπέσκου), Μανουέλ Γκαρσία (70΄Μωραϊτης).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0p5bvqvwps9)