Ο Παναθηναϊκός AKTOR ζει το δικό του παραμύθι στην φετινή Euroleague και οι φίλαθλοι του είναι στα... ουράνια! Το "τριφύλλι" θέλει να ράψει το έβδομο αστέρι στον μεγάλο τελικό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και άπαντες στο "πράσινο" στρατόπεδο ζουν και αναπνέουν για το βράδυ της Κυριακής. Στις τάξεις των οπαδών επικρατεί... πανζουρλισμός για ένα εισιτήριο, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που βρίσκονται στην γερμανική πρωτεούσα χωρίς εισιτήριο και θέλουν να κάνουν τα αδύνατα... δυνατά για να βρεθούν στις εξέδρες τις Uber Arena.

Πως έχουν διαμορφωθεί όμως μέχρι στιγμής τα δεδομένα και πόσοι φίλαθλοι αναμένονται; Πάνω από... 8.000, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο μέχρι και για 10.000!

Τι συμβαίνει με τα εισιτήρια του τελικού για της Euroleague για τον Παναθηναϊκό AKTOR

Οι περίπου 4.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR που βρέθηκαν στον ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε και έχουν ήδη κλεισμένη τη θέση τους για τον μεγάλο τελικό αναμένεται όχι απλά... διπλασιαστούν. Πάνω από 8.000 φίλαθλοι του "τριφυλλιού" αναμένονται στο Βερολίνο το οποίο θα... πρασανίσει για τα καλά, με τις εκτιμήσεις να "αγγίζουν" τους 10.000! Κι αν υπήρχαν αρκετοί πριν τον ημιτελικό χωρίς εισιτήριο που έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν ένα "μαγικό χαρτάκι", τώρα η ζήτηση θα "εκτοξευτεί".

 Χιλιάδες φίλαθλοι από Ελλάδα και άλλες χώρες έχουν κινητοποποιηθεί προκειμένου να βρεθούν στο Βερολίνο και να κάνουν ο,τι περνά από το χέρι τους για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση στον τελικό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η αλήθεια είναι πως αρκετοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού είχαν... συμφωνήσει πριν από το Final Four ότι σε περίπτωση που κάποια από τις ομάδες τους δεν προκριθεί στον τελικό, τότε θα πουλήσουν μεταξύ τους τα εισιτήρια και μάλιστα στην τιμή που είχαν εξ' αρχής αγοραστεί και η διαδικασία θα γίνει μεμονωμένα.

Αυτό θα καθοριστεί από τον κάθε φίλαθλο και αν θα γίνει όλα αυτό τελικά πράξη. Τονίζεται ότι στην εξίσωση μπαίνουν και οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, με μεγάλο ποσοστό των Τούρκων να ενδιαφέρονται να πουλήσουν τα εισιτήρια του τελικού μιας και η ομάδα τους αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό AKTOR. 

Χαμός με τις πτήσεις, έρχονται μέχρι και οδικώς από Ελλάδα αρκετοί φίλαθλοι, θέλει να βάλει τσάρτερ η "πράσινη ΚΑΕ"

Η... τρέλα στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού AKTOR καλά κρατεί! Η δυσκολία δεν είναι μόνο να βρουν εισιτήριο αλλά και τον τρόπο να φτάσουν στο Βερολίνο καθώς οι πτήσεις είτε είναι ήδη "κλεισμένες" είτε το κόστος τους είναι στον... Θεό. Ορισμένοι ψάχνουν πτήσεις με ανταπόκριση, είτε πτήσεις σε κοντινές πόλεις και στη συνέχεια να μεταβούν στην πρωτεύουσα της Γερμανίας με κάποιο άλλο μέσο (πούλμαν, τρένο).

H "πράσινη" ΚΑΕ θέλοντας να διευκολύνει και να εξυπηρετήσει όσο μπορεί τον κόσμο, επιχειρεί να βάλει έως τρία τσάρτερ που θα εμταφέρουν τους οπαδούς όμως αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν εξασφαλισμένη θέση στην Uber Arena.Φυσικά, υπάρχουν και αυτοί που μετά τον τελικό, αποφάσισαν να μπουν στο αυτοκίνητο τους και να ξεκινήσουν οδικώς από Ελλάδα, με την διαδρομή να υπολογίζεται γύρω στιε 25 ώρες χωρίς στάση και όλο αυτό με οδηγό την αγάπη


Οι τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων για τον τελικό

Σε ότι αφορά τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων, πέρα από τις μεμονωμένες διαδικασίες διάθεσης και ανταλλαγής με οπαδούς του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε, είναι και μέσω άλλω πλατφόρμων όπου γίνεται η ανταλλαγή εισιτηρίων και φυσικά μέσα από το επίσημο σαιτ της Euroleague όμως σύμφωνα μτα τωρινά δεδομένα τα διαθέσιμα εισιτήρια δεν είναι πολλά.