ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Euroleague είδαμε το απίστευτο. Γερμανικά ποιμενικά συνόδευσαν τις αστυνομικές δυνάμεις δίπλα στο παρκέ, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν και είναι ενδεικτικό του "συναγερμού" που είχε σημάνει μετά τα επεισόδια των οπαδών της Φενέρμπαχτσε έξω από την Uber Arena. Η παρουσία των σκυλιών, επιβλητική. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακού δεν ήταν λίγες οι φορές που τα γαβγίσματά τους ήχησαν στη μετάδοση της αναμέτρησης. Τι θα συμβεί στον τελικό;


Τα γερμανικά ποιμενικά στην... σκιά του Final Four της Euroleague

Η αλήθεια είναι ότι μόλις αντιλήφθηκαν όλοι την παρουσία των γερμανικών ποιμενικών δίπλα από το παρκέ της Uber Arena μαζί με αστυνομικές δυνάμεις, την θεώρησαν αποκρουστική. Η πλειοψηφία αυτό υποστηρίζει και φυσικά έχουν φτάσει όλα στα... αυτιά της Euroleague η οποία δεν θέλει να υπάρξει ξανά μια τέτοια εικόνα καθώς αμαυρώνει την "λάμψη" της διοργάνωσης.

Τα ευτράπελα με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε έχουν προκαλέσει ένα είδους... σύγχυσης εδώ στο Βερολίνο και λόγω των επεισοδίων, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην εν λόγω πρωτοβουλία να πάρουν μαζί τους τα γερμανικά ποιμενικά δίπλα από το παρκέ. Αξίζει να τονίσουμε ότι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι άωογοι στην συμπεριφορά τους και δεν έχουν δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ μάλιστα υπάρχουν αρκετές παρέες που είναι... ανάμικτες τόσο με οπαδούς του Παναθηναϊκού AKTOR όσο και με του Ολυμπιακού.

germanikos-poimenikos_-_copy
skulia-parke_-_copy__2_