ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Το Βερολίνο φορά τα... γιορτινά του για να φιλοξενήσει τη μεγάλη μπασκετική ευρωπαϊκή γιορτή του Final Four της Euroleague  και όλοι οι λάτρεις του μπάσκετ ζουν και απαπνέουν για την κορυφαία στιγμή της σεζόν, η οποία θα έχει και "γαλανόλευκο χρώμα"! Τα parapolitika.gr βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Γερμανίας για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού, εδώ όπου όλοι κινούνται σε ρυθμούς... Euroleague.

"Θερμά" τετ α τετ Αλβέρτη με παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR πριν τον τελικό της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει στον τελικό της Euroleague τη Ρεάλ Μαδρίτης και να... ράψει το έβδομο αστέρι στην φανέλα του. Λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι όμως, οι "πράσινοι" είχαν μία συνάντηση μ' έναν "θρύλο" της ομάδας, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας λίγες ώρες πριν αναχωρήσουν για το γήπεδο με στόχο να τους εμψυχώσει. Ο "Φράγκι" έχει κατακτήσει στο παρελθόν πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την πράσινη φανέλα και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα αυτά τα παιχνίδια. Συναντήθηκε και συνομίλησε σε θερμό κλίμα με τους αρχηγούς των "πρασίνων", Κώστα Σλούκα και Ιωάννη Παπαπέτρου.