ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Αν υπάρχει μία περίπτωση που πρέπει άπαντες να αποκλείσουμε ως σενάριο του τελικού Παναθηναϊκού AKTOR Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή είναι η πιθανότητα υποτίμησης των “πράσινων” από τους Ισπανούς.

Όποια δήλωση κι αν πραγματοποίησαν στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στο Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο, τόσο ο Τσους Ματέο, όσο και οι παίκτες της Ρεάλ μιλούν με απεριόριστο σεβασμό για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν και υποστηρίζουν ότι για να κατακτήσουν το δεύτερο διαδοχικό τρόπαιο τους θα πρέπει να παίξουν ακόμη καλύτερα σε σχέση με τον ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Τι είπε ο Φακούντο Καμπάτσο στα parapolitika.gr για τον Κέντρικ Ναν

Από την πλευρά του ο Αταμάν γνωρίζει ότι για να “μπλοκάρει” τη μηχανή της Ρεάλ θα πρέπει να εξουδετερώσει τον… εγκέφαλο της. Τον Φακούντο Καμπάτσο.

Ο Αργεντινός γκαρντ έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος στην τελευταία προπόνηση της “βασίλισσας”, δεν έκρυβε τη χαρά του για την παρουσία του σε έναν τελικό, ενώ μίλησε στην κάμερα του parapolitika.gr για το ισπανικό σχέδιο… αναχαίτισης της απειλής που ακούει στο όνομα Κέντρικ Ναν. Δείτε τι μας είπε:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1j0liwaiog9)