ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

12 χρόνια μακριά από Final Four της Euroleague ήταν... πολλά για τον Παναθηναϊκό AKTOR!13 χρόνια μακριά από τελικό ήταν... αιώνας για την "πράσινη" οιογένεια. Οι φίλαθλοι του "τριφυλλιού" ζουν μοναδικές στιγμές στο Βερολίνο και "κλέβουν" την παράσταση στις εξέδρες της Uber Arena. Tα parapolitika.gr που βρέθηκαν στην Fan Zone βρήκαν έναν οπαδό του "τριφυλλιού" του οποίου κυριολεκτικά έχει "κλείσει" η φωνή και ήταν θέμα χρόνου να γίνει... viral! "Κλαίγαμε στα δυο τελευταία λεπτά του ημιτελικού", δήλωσε.

Οπαδός του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR.. έχασε τη φωνή του στο Final Four της Euroleague

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR είναι στα... ουράνια με τη συμμετοχή της ομάδας του στο Final Four αλλά και την πολύ μεγάλη πρόκριση στον τελικό όπου το "τριφύλλι" θα "παλέψει" για το έβδομο αστέρι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι οπαδοί έχουν κάνει το Βερολίνο "πράσινο", ενώ δεν σταματούν να τραγουσούν στην Uber Arena. Τα... αποτελέσματα φάνηκαν στην κάμερα του parapolitika.gr!

Ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού AKTOR έγινε viral καθώς του έχει "κλείσει" κυριολεκτικά η φωνή και δήλωσε πως αυτό που περιμένουν όλοι είναι η κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έκλειγαν στην εξέδρα τα τελευταία δυο λεπτά στον ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε καθώς η ομάδα τους είχε "σφραγίσει" την παρουσία της στον μεγάλο τελικό.