ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ήταν Νοέμβριος του 2023 όταν ο Εργκίν Αταμάν είχε δηλώσει πως: "Οι φίλαθλοι μας να κλείσουν εισιτήρια για το Final Four της Euroleague". Οι περισσότεροι είχαν σπεύσει να χαρακτηρίσουν ως βιαστική την συγκεκριμένη δήλωση, όμως να που έγινε πραγματικότητα! Ο Παναθηναϊκός AKTOR όχι απλά πήρε την πρόκριση στο Final Four αλλά πέρασε στον μεγάλο τελικό και τα parapolitika.gr βρήκαν έναν πιστό φίλαθλο του "τριφυλλιού" που έκλεισε εισιτήρια για Βερολίνο πριν τα Χριστούγεννα μόλις άνοιξε η πλατφόρμα καθώς πίστευε ότι η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει.

Euroleague Final 4: Φίλαθλος του Παναθηναϊκού AKTOR είχε κλείσει εισιτήρια για Βερολίνο πριν τα... Χριστούγεννα

Η κάμερα του parapolitika.gr ήταν για ακόμη μια φορά στο σωστό... σημείο! Κι όμως βρήκαμε φίλαθλο του Παναθηναϊκού AKTOR ο οποίος είχε κλείσει εισιτήρια για το Final Four της Euroleague πριν από τα... Χριστούγεννα κι αυτό γιατί είχε μεγάλη πίστη ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει. Εξάλλου και ο Εργκίν Αταμάν είχε σπεύσει να δώσει το σύνθημα από... νωρίς. 

Ο συμπαθέστατος κύριος τόνισε ότι οι δυο κορυφαίες "πράσινες" στιγμές για τον ίδιο είναι το Final Four του 2009 στο Βερολίνο και ο τελικός με την ΤΣΣΚΑ στην Αθήνα, ενώ έμοιαζε φανερά ενθουσιασμένος με την επιστροφή του Παναθηναϊκού AKTOR στο Final Four.