Η φιέστα του Ολυμπιακού: Γέμισε... ερυθρόλευκες κούπες το Καραϊσκάκη
Παρών και ο Ερασιτέχνης
Λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη μπει σε ρυθμούς... φιέστας, με παίκτες του Ερασιτέχνη να δίνουν το παρών με τις κούπες να γεμίζουν το Καραϊσκάκη
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την φιέστα του αναφορικά με το 48ο πρωτάθλημα που θα γίνει μετά το φινάλε της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πριν ξεκίνησει το ματς όμως οι "ερυθρόλευκοι" κάλεσαν τους παίκτες του Ερασιτέχνη μαζί με τα τρόπαια που κατέκτησαν φέτος για να αποθεωθούν από τους οπαδούς.
Οι "ερυθρόλευκες" κούπες του Ερασιτέχνη βρέθηκαν στην φιέστα του Ολυμπιακού
Μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν για τον Ολυμπιακός φέτος ολοκληρώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι Πειραιώτες εξασφάλισαν το 48ο πρωτάθλημα τους στην Super League τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και τώρα μπορούν να κάνουν τις δικές τους δοκιμές.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωρίζει πως απομένει ο κρίσιμος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΟΦΗ και προετοιμάζει την ομάδα του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχοντας την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν πήραν τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής μέσα στη σεζόν.
Στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνει η φιέστα για το 48ο πρωτάθλημα, με τους Πειραιώτες να έχουν φωνάξει σπουδαίες αθλητές απ' όλες τις ομάδες του συλλόγου μαζί με τα τρόπαια που κατέκτησαν φέτος για ν' αποθεωθούν όπως τους αξίζει μπροστά σ' ένα γεμάτο "Γ. Καραϊσκάκης".