Τελικός Κυπέλλου: Έφτασαν στο Λαύριο με... συνθήματα οι φίλαθλοι του ΟΦΗ για το ματς με τον Ολυμπιακό
Με θέληση για την κούπα
Με συνθήματα και τραγούδια, οι φίλοι του ΟΦΗ αποβιβάστηκαν στο Λαύριο το μεσημέρι του Σαββάτου, ενόψει του τελικού Κυπέλλου. Μετέφεραν τον παλμό της Κρήτης στο λιμάνι, λίγο πριν αναχωρήσουν με λεωφορεία για το ΟΑΚΑ και τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Με έντονο παλμό και συνθήματα υπέρ της ομάδας τους έφτασαν στο λιμάνι του Λαυρίου οι φίλοι του ΟΦΗ, που ταξίδεψαν με ναυλωμένα πλοία από την Κρήτη το πρωί του Σαββάτου. Κατά την αποβίβασή τους, οι Ομιλίτες δημιούργησαν θερμή ατμόσφαιρα, τραγουδώντας το γνωστό "ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει" και εκφράζοντας ξανά την επιθυμία τους να δουν τον ΟΦΗ να κατακτά το Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό.
Η συνέχεια τούς βρίσκει να μετακινούνται οργανωμένα προς το ΟΑΚΑ, εκεί όπου θα στηρίξουν την ομάδα στον μεγάλο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.
Δείτε το βίντεο του gentikoule.gr: