Η 10η αγωνιστική της Super League, προσελκύει το ενδιαφέρον κάθε λάτρη του ποδοσφαίρου και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που τραβά τα βλέμματα στις σημερινές (9/11) αθλητικές μεταδόσεις υπόσχεται πολλές συγκινήσεις. Είναι και το πρώτο ντέρμπι του Ράφα Μπενίτεθ στον πράσινο πάγκο τη στιγμή που ο "δικέφαλος του βορρά" θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της κορυφής. Το πρόγραμμα της Κυριακής ωστόσο είναι πλούσιο και περιλαμβάνει ακόμη πέντε συναρπαστικές αναμετρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παναιτωλικός - ΑΕΛ 3-0, Super League: "Ανάσαναν" οι Αγρινιώτες, "βυθίστηκαν" οι "βυσσινί"! (Βίντεο)

Ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός έχει εκτός έδρας δοκιμασία με την ομάδα του Λέτο και με δεδομένο ότι υπάρχει ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, το κίνητρο για τη νίκη είναι... διπλό, ενώ η ΑΕΚ θέλει να αφήσει πίσω της την "πικρή" ισοπαλία με τη Σάμροκ και να συνεχίσει στις νίκες στη Super League για να παραμείνει κοντά στην κορυφή απέναντι σ΄έναν ΟΦΗ που "καίγεται" για το τρίποντο μιας και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Στο Παγκρήτιο η "μάχη" μεταξύ των δυο ομάδων, σ΄ένα παιχνίδι όπου θα κάτσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο ο Ηλίας Κυριακίδης λόγω τιμωρίας κίτρινων καρτών του Μάρκο Νίκολιτς.

Από εκεί και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του Άρη με τον Astera AKTOR στο "Κλεάνθης Βικελίδης", με τις δυο ομάδες να ετοιμάζονται να κονταροχτυπηθούν για τους τρεις βαθμούς που τόσο θέλουν να βάλουν στο τσεπάκι τους ενόψει της συνέχειας και τους Αρκάδες να θέλουν να "ξεκολλήσουν" από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η κορυφαία επίθεση του ελληνικού πρωταθλήματος, Λεβαδειακός υποδέχεται τον ουραγό Πανσερραϊκό, ενώ στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Βόλο.

Με ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ οι αθλητικές μεταδόσεις της Super League

Ντέρμπι αποδείξεων στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Super League- ένα ματς που θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1 στις 21:00-με τον "δικέφαλο του βορρά" που είναι αήττητος στα επτά τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις να δείχνει ασταμάτητος και με νίκη να διατηρεί τα σκήπτρα της κορυφής και το "τριφύλλι" να μην έχει άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες μιας και η ήττα από τον Βόλο την περασμένη αγωνιστική "κόστισε" και με το... παραπάνω βαθμολογικά καθώς αντί να ψαλιδίσει τη διαφορά από την κορυφή, τη μεγάλωσε "πέφτοντας" στην όγδοη θέση με συγκομιδή 12 βαθμών. 

Χωρίς τον Μαντί Καμαρά και τον Κωνσταντίνο Θυμιάνη η αποστολή του ΠΑΟΚ, ενώ δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Παναθηναϊκός. "Διαθέτουν διαφορετικούς τρόπους για να πετύχουν γκολ, με αρκετούς ποδοσφαιριστές, που αυτό το κάνει πιο περίπλοκο τον τρόπο. Δεν φθάνει να σταματήσεις έναν παίκτη, θα πρέπει τους προσέξεις όλους.. Οπότε θα πρέπει να βρούμε την ισορροπία που ψάχνουμε. Οπότε θα πω ξανά, είναι νωρίς για εμάς αλλά έχουμε δείξει κάποια καλά δείγματα και προφανώς θα προσπαθούμε να βελτιωθούμε", υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Ράφα Μπενίτεθ που ετοιμάζεται για το πρώτο του ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα από τότε που αμέλαβε τα ηνία των "πρασίνων".

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της Super League:

15:00 Κηφισιά - Ολυμπιακός COSMOTE SPORT 2
15:30 Άρης - Asteras AKTOR Νοvasports 2
17:00 Λεβαδειακός - Πανσερραϊκός Novasports Prime
17:30 ΟΦΗ - ΑΕΚ COSMOTE SPORT 1
19:00 Ατρόμητος - Βόλος Novasports 2
21:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ COSMOTE SPORT 1