Κύπελλο Ελλάδος: Έριξε 3άρα ο απόλυτος Λεβαδειακός, νίκη για την Athens Kallithea
Ασταμάτητοι οι Βοιωτοί
Ο Λεβαδειακός επιβλήθηκε 3-1 εκτός έδρας του Μαρκό, για να κάνει το "4 στα 4" στο κύπελλο Ελλάδος και περιμένει να δει αν θα αποφύγει τα μπαράζ για να βρεθεί στα προημιτελικά, ενώ η Athens Kallithea νίκησε 2-1 την Καβάλα.
Ο Λεβαδειακός επικράτησε 3-0 εκτός έδρας του Μαρκό για την 4η αγωνιστική της league phase του κυπέλλου Ελλάδος. Μετά το πρωτάθλημα, διαγράφει και εξαιρετική πορεία στο κύπελλο καθώς έκανε το "4 στα 4" και θα περιμένει να δει αν θα παραμείνει στην πρώτη τετράδα του πίνακα της βαθμολογίας, όπου δίνει και απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά.
Διαβάστε: Ελλάς Σύρου - Ολυμπιακός 2-5, κύπελλο Ελλάδος: Σόου Γιαζίτσι και "τρία στα τρία" με φόντο την 4άδα! (Βίντεο)
Αν δεν τα καταφέρουν οι Βοιωτοί θα βρεθούν στα μπαράζ όπου θα διεκδικήσουν ένα από τα τέσσερα εισιτήρια. Να σημειωθεί πως στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων. Όσο για τη Μαρκό έχει ένα ακόμα ματς, αλλά με τον ένα βαθμό που έχει πάρει, δεν έχει ελπίδες να μπει στην 12άδα.
Κύπελλο Ελλάδος: Δύο γκολ έβαλε ο Γιούριτς
Ο Λεβαδειακός, όπως ήταν φυσικό αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην εξόρμηση με την Μαρκό. Το ματς φαινόταν από την αρχή πως θα ήταν δύσκολο, με τους γηπέδούχους να έχουν προσόν την αμυντική λειτουργία. Τελικά η ομάδα της Βοιωτίας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 45'+2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιούριτς.
Οι φιλοξενούμενοι εδραίωσαν τη νίκη τους με το δεύτερο εύστοχο χτύπημα πέναλτι, αυτή τη φορά από τον Πεντρόσο στο 65'. Η επιθετική ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου βρήκε και τρίο γκολ στο 76' με τον Γιούριτς.
Η Μαρκό κατάφερε να βάλει γκολ με πέναλτι του Κυριακίδη στο 90'+1 και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.
Πρώτη νίκη για την Athens Kallithea στο κύπελλο Ελλάδος, αλλά χωρίς αντίκρισμα
Σε άλλο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της league phase του κυπέλλου Ελλάδος, η Athens Kallithea επικράτησε 2-1 της Καβάλας. Για τους γηπεδούχους είναι οι πρώτοι τους βαθμοί, αλλά ουσιαστικά δεν έχουν να περιμένουν κάτι για να περάσουν στην επόμενη φάση. Η Καβάλα έχει έναν βαθμό, αλλά έχει να δώσει κι ένα ακόμα ματς, ωστόσο οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.
Το 1-0 έκανε ο Σωτηράκος στο 19', αλλά η Καβάλα ισοφάρισε στο 47' με τον Σταμούλη. Ωστόσο στο 51' η Athens Kallithea έκανε το 2-1 με τον Σαρδέλη, που ήταν και το τελικό σκορ.
En