Ασράφ Χακίμι: Ανοίγει ξανά η υπόθεση βιασμού νεαρής - Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ο σταρ της Παρί
Το χρονικό
Ο Ασράφ Χακίμι πάει στο δικαστήριο κατηγορούμενος από νεαρή για βιασμό, συμβάν που φέρεται να έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2023
Η υπόθεση βιασμού νεαρής από τον Ασράφ Χακίμι τον Φεβρουάριο του 2023 επέστρεψε στο προσκήνιο. Ο Μαροκινός, που ήταν μέλος της πρώτης εθνικής ομάδας της Αφρικής η οποία έφτασε σε ημιτελικά Παγκόσμιου Κυπέλλου, το 2022, έγινε ο καταγγελλόμενος από κοπέλα που έφτασε στο αστυνομικό τμήμα του Βαλ ντε Μαρν στα τέλη εκείνου του μήνα. Αρχικά, και αφού η κοπέλα μήνυσε τον ποδοσφαιριστή της Παρί, ο Χακίμι μπήκε σε καθεστώς ανάκρισης και υπό δικαστικό έλεγχο, τον Μάρτιο του 2023. Τώρα, η ανακρίτρια αποφάσισε να παραπέμψει τον Μαροκινό διεθνή σε αρμόδιο ποινικό δικαστήριο. Αυτήν την πληροφορία μετέδωσε αρχικά το «France Info» και επιβεβαίωσε έπειτα η «L' Equipe». Η συγκεκριμένη απόφαση, εξάλλου, είναι συνέχεια αιτήματος από την Εισαγγελία της Ναντέρ. Με αυτό, λοιπόν, ζητούσε να διεξαχθεί δίκη. Το υπέβαλε, εξάλλου, την πρώτη ημέρα του Αυγούστου του 2025. Ο Χακίμι, από τη μεριά του, τόνισε ότι θα αποδειχθεί η αθωότητά του: «Περιμένω ήρεμος τη δικαίωση. Ξέρω πως η κατηγορία είναι ψευδής και είμαι σίγουρος πως το δικαστήριο θα αναγνωρίσει πως είμαι αθώος».
Ισχυρίστηκε, δε, πως ο Χακίμι την άγγιξε αρχικά και έπειτα την φίλησε, χωρίς η ίδια να συναινέσει. Αυτά έγιναν πριν την βιάσει. Με βάση τη μαρτυρία, σε κάποιο σημείο η κοπέλα ξέφυγε. Έστειλε μήνυμα σε φίλη της, η οποία έφτασε στο σπίτι του και την παρέλαβε. Ανέφερε στην καταγγελία ότι ήταν σε κακή κατάσταση.
Ασράφ Χακίμι: Το χρονικό του φερόμενου ως βιασμού
Η μαρτυρία της κοπέλας έγινε, λοιπόν, στο τμήμα Βαλ ντε Μαρν, για περιστατικό στο σπίτι του Χακίμι στο Παρίσι, στο Μπουλόν-Μπιλανκούρ (Ο ντο Σεν). Από το φερόμενο ως συμβάν μέχρι και την καταγγελία μεσολάβησαν λίγες μέρες. Η κοπέλα, συγκεκριμένα, μίλησε για την... ευρυζωνική γνωριμία της με τον Χακίμι. Σύμφωνα με την ίδια, μίλησαν στο instagram πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2023. Δηλαδή, άμα τη επιστροφεί του Μαροκινού από το Κατάρ. Με βάση την καταγγελία, έφτασε στο σπίτι του με όχημα με οδηγό (VTC). Μάλιστα, είπε ότι ο ίδιος το είχε καλέσει.Ισχυρίστηκε, δε, πως ο Χακίμι την άγγιξε αρχικά και έπειτα την φίλησε, χωρίς η ίδια να συναινέσει. Αυτά έγιναν πριν την βιάσει. Με βάση τη μαρτυρία, σε κάποιο σημείο η κοπέλα ξέφυγε. Έστειλε μήνυμα σε φίλη της, η οποία έφτασε στο σπίτι του και την παρέλαβε. Ανέφερε στην καταγγελία ότι ήταν σε κακή κατάσταση.
En