Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν παρουσιάστηκε έτοιμος στο Diamond League της Σανγκάης και έμεινε κάτω από τα 5,90, τερματίζοντας έτσι στην 7η θέση, μακριά από τις καλές του επιδόσεις και μακριά επίσης από τα μετάλλια, στην πρώτη του «μάχη» για την φετινή σεζόν στον ανοιχτό στίβο.

Διαβάστε: Συνάντηση κορυφής στην Ελλάδα: Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο δείπνησαν μαζί με Εμμανουήλ Καραλή και Κάιλ Κούζμα

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις συνέχισε το... βιολί του κατέλαβε την πρώτη θέση σε ένα ακόμη αγώνισμα. Μάλιστα έκανε ρεκόρ meeting με επίδοση 6.12 μέτρα, αφού έσπασε το φράγμα των 6.11, επίδοση που είχε καταγράψει ο ίδιος. 

Οι επιδόσεις του Εμμανουήλ Καραλή στο Diamond League της Σανγκάη

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν κατάφερε να φτάσει στις επιδόσεις που μας έχει συνηθίσει στο πρώτο Diamond League της χρονιάς στη Σαγκάη, ολοκληρώνοντας τον αγώνα στην έβδομη θέση με άλμα στα 5.70 μέτρα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε τα 5.70μ. με την τρίτη του προσπάθεια και στη συνέχεια επέλεξε να αφήσει τα 5.80μ. Την ίδια ώρα, ο Αρμάντ Ντουπλάντις ξεπερνούσε με επιτυχία τόσο τα 5.60μ. όσο και τα 5.80μ., επίδοση που κατάφερε να περάσει και ο Κέρτις Μάρσαλ.