Ο Πάουλο Μπέντο σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στον Αρη τόνισε πως η ομάδα του πήρε μία δίκαιη πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε πως είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του Θρύλου, οι οποίοι χρειάζονται ακόμη χρόνο για να προσαρμοστούν στην τακτική της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο:

 «Καταρχήν αυτή η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για να κάνουμε ατομική ανάλυση. Πρέπει να μιλήσουμε για την πρόκριση μας, η οποία ήταν μία δίκαιη πρόκριση, παίζοντας καλύτερα στο ματς της Θεσσαλονίκης παρά στο σημερινό αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος από τους καινούργιους παίκτες. Εχουμε πολλά παιχνίδια στο μέλλον και η δική τους προσπάθεια θα πρέπει να είναι να προσαρμοστούν γρήγορα. Μέχρι στιγμής έχουν κάνει λίγες προπονήσεις και έχουν λίγο χρόνο να προσαρμοστούν από άποψη τακτικής. Ωστόσο, πρέπει να τα καταφέρουν γρήγορα, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα. Εμείς συνεχίζουμε, καθώς έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας».

 

πηγή: gavros.gr