Άδικο για την Οσμανλισπόρ χαρακτήρισε το 3-0 ο Πάουλο Μπέντο και πρόσθεσε πως το ματς ήταν πολύ δυσκολότερο απ’ ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

«Είναι λάθος να κρίνουμε ένα παιχνίδι από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς και δυσκολευτήκαμε αρκετά μέχρι να πετύχουμε το πρώτο γκολ. Μετά όλα έγιναν πιο εύκολα γιατί αναγκάσαμε τον αντίπαλο να ανοιχτεί. Ο αντίπαλός μας δεν άξιζε ένα αποτέλεσμα με τόσα γκολ, γιατί δεν ήταν τόσο εύκολο το παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στήσαμε την άμυνά μας πιο χαμηλά. Αυτή ήταν η επιλογή για την στρατηγική μας. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την επιθετική λειτουργία στο α’ ημίχρονο. Στο β’ ημίχρονο βελτιωθήκαμε και κάναμε περισσότερες ευκαιρίες. Μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά θα μπορούσαμε και να έχουμε δεχθεί».

Σε ερώτηση για την κριτική που του ασκείται, απάντησε: «Δεν έχω χρόνο για να ασχοληθώ με αυτά. Όποιος δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στην ομάδα, μιλάει. Η δουλειά μου είναι πως θα παρουσιάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα και να επιλέξουμε το καλύτερο σχήμα. Δέχομαι κριτική, όμως δεν θα αλλάξω και θα συνεχίσω τη δουλειά μου με τον ίδιο τρόπο».

Στο τέλος πρόσθεσε πως δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση για αντίπαλο στην αυριανή κλήρωση του Europa League.

Από τη δική του μεριά, ο σκόρερ των δύο τερμάτων Καρίμ Ανσαριφάρντ, είπε: «Είναι μία μεγάλη βραδιά, αλλά έχουμε και συνέχεια. Ήμουν έτοιμος και οι συμπαίκτες μου έδωσαν μία μεγάλη νύχτα. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε. Ευχαριστώ τον προπονητή μου για την ευκαιρία. Είμαι ευτυχισμένος γιατί περίμενα την ευκαιρία. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση σε ευρωπαϊκό ματς εκτός έδρας και χωρίς τον κόσμο σου. Πετύχαμε το πρώτο γκολ και μετά ήμασταν ακόμα πιο αποφασισμένοι».