Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σύμφωνα με τους Πορτογάλους έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, καθώς δημοσιεύματα πορτογαλικών ιστοσελίδων αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν σε όλα με τον 48χρονο τεχνικό. Οι Πορτογάλοι αναφέρουν μάλιστα πως η συμφωνία θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ που είχατε διαβάσει από to10.gr.

Πιο συγκεκριμένα η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo, αναφέρει πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συμφωνήσει με την διοίκηση των ερυθρόλευκων και θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Πάντα με βάση τις πληροφορίες των Πορτογάλων, ο 48χρονος κόουτς φέρεται να έχει συμφωνήσει στην υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας και το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει την συμφωνία την επόμενη εβδομάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Μαρτίνς θα δουλέψει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Πορτογαλίας, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η O Jogo παρουσιάζει και μέρος των όσων είχε πει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού, πριν από λίγες μέρες στου Ρέντη.

Ο πρώην τεχνικός της Γκιμαράες ήταν ο πρώτος στόχος των ερυθρόλευκων από την στιγμή που αποφασίστηκε ότι ο Όσκαρ Γκαρθία δεν θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι και οι ιθύνοντες των πειραιωτών έκαναν τις κινήσεις που έπρεπε για να συμφωνήσουν με τον Πορτογάλο προπονητή. Όπως προαναφέραμε, οι Πορτογάλοι θεωρούν δεδομένη την συμφωνία των ερυθρόλευκων με τον Μαρτίνς και κάνουν μάλιστα λόγο για διετή συμφωνία που θ’ ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: to10.gr