Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των εκλογών της αυτοδιοίκησης ήταν πάνω από όλα μια απάντηση στην αλαζονεία του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα. Με τρόπο προκλητικό και πρωτόγνωρο για τα πολιτικά ήθη, επί τέσσερα χρόνια ο Πρωθυπουργός πίστεψε πως είναι ένας μικρός θεός. Υμνήθηκε ως δήθεν χαρισματικός, ξεπέρασε κάθε μέτρο με το ψέμα, κυβέρνησε με έπαρση, μας χρέωσε 100 δις, επέβαλε τον πολιτικό βανδαλισμό στη δημόσια συζήτηση, ξεπούλησε τη Μακεδονία μας, αποκαθήλωσε εικόνες και ιερά ως σύγχρονος εικονομάχος, απείλησε ιερείς με απόλυση για να προσλάβει στη θέση τους τεμπέληδες της κομματικής κοιλάδας και έκανε την πολιτική εξαπάτηση στυλ εξουσίας.

Μην έχετε καμία αμφιβολία πως πίστευε ότι θα κοροϊδέψει ξανά τους Έλληνες. Γιατί τους θεωρεί πολύ αφελείς για το μεγαλείο της δικής του σκέψης. Είναι βέβαιος πως μπορεί να τους ξεγελά όποτε το χρειαστεί. Αυτό επιχείρησε όλες τις μέρες που πέρασαν. Με φιλοδώρημα που το ονόμασε σύνταξη, με ρουσφέτια χωρίς μέτρο, με χυδαία εκμετάλλευση των Ρομά, με δεκάευρα και εικοσάευρα για λίγες ψήφους. Μέχρι την τελευταία στιγμή προσβλητικός, λέγοντας στον (Alpha) παραμονή των εκλογών πως φοβάται μη φύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ήττα του και ποιον θα βρει καλύτερο αντίπαλο! Αλλά και το βράδυ των εκλογών, θλιβερή φιγούρα, μόνος του, βλέποντας την πλάτη του λαού, την αποδοκιμασία των νέων και την χλεύη των συνταξιούχων.

Έχασε τους πάντες, γιατί πίστεψε πως μπορεί να κοροϊδέψει τους πάντες. Η ώρα να φύγει έρχεται. Δεν υπάρχει πια λαός να κοροϊδέψει.