Νέο ρεσιτάλ ανευθυνότητας αυτή τη φορά από τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κο Βίτσα, ο οποίος μοίρασε υποσχέσεις στην πακιστανική κοινότητα, προφανώς καλοβλέποντάς την για τις ερχόμενες εκλογές, αφού μέσα στη γενική περιδίνηση του κόμματός του επικρατεί η γραμμή «ψήφος και στα δένδρα», πόσο μάλλον στους Πακιστανούς, στους οποίους υποσχέθηκε λύση των προβλημάτων τους, αφού η κυβέρνηση έλυσε ήδη τα προβλήματα των Ελλήνων και πρέπει με κάτι να απασχοληθεί για να μην κάθεται.

Ο κος Βίτσας υποσχέθηκε πως η Ελληνική κυβέρνηση θα βρει τρόπο, ώστε οι Πακιστανοί να έρχονται στην Ευρώπη (έχουμε μια ανησυχία μήπως δεν το καταφέρει) και φυσικά νομιμοποίηση σε όλους, αφού με νόμο της ακόμη και μια επιστολή αρκεί ως δικαιολογητικό για έκδοσης άδειας παραμονής για τρία χρόνια. Φέρεται μάλιστα να δήλωσε πως ούτε τα όνειρα έχουν σύνορα, προφανώς εννοώντας πως μετά την κατάργηση των θαλάσσιων συνόρων με δήλωση του προϊσταμένου του, η κατάργηση επεκτείνεται defacto και στα χερσαία, αφού το θέμα των συνόρων στα όνειρα είναι θέμα έκθεσης πανελληνίων και όχι άποψη εξωτερικής πολιτικής.

Στόχος της κυβέρνησης με τέτοιου είδους επισκέψεις, με τη δήθεν παγκοσμιοποίηση και τη λογική των ανοιχτών συνόρων είναι να βαφτίσει την ανικανότητα πολιτική και να την πλασάρει για επιτυχία. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ & ΑΛΛΟΙ είναι η μόνη στον κόσμο που κατάφερε να πάρει ένα διεθνές πρόβλημα (το προσφυγικό) και να το κάνει εθνικό. Και εφόσον το έχει στη χώρα της γιατί να μη του δώσει και δικαίωμα ψήφου! Όσο μετράει τα κουκιά και δεν της βγαίνουν τόσο θα εκτίθεται. Ίσως τελικά να κάνει τις εκλογές το καλοκαίρι. Έτσι θα μπορούν να ψηφίσουν και οι τουρίστες!