Φαίνεται πως δεν έχει βαρεθεί ο «Ντοκουμέντος» Βαξεβάνης αυτές τις φοβερές και τρομερές αποκαλύψεις που σχετίζονται τη μία εβδομάδα με τη Μαρέβα και την επόμενη με τον διευθυντή του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Τις έχουν βαρεθεί, όμως, ακόμα και τα «trolls» του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από τον κόσμο, που δεν ασχολείται πλέον με τις φανφάρες του «Documento». Ο στόχος είναι προφανής και σχετίζεται με την εμπάθεια του Βαξεβάνη, επειδή προφανώς ο Δημητριάδης δεν είναι ούτε Παππάς ούτε Κρέτσος ούτε Καρτερός. Δεν έχει μετατρέψει σε καφενείο το Μαξίμου, για να μπαινοβγαίνει ο κάθε τυπάκος να λέει την άποψή του και φεύγοντας να παίρνει και καμιά ρεκλάμα.

Ο «ψηλός» δεν καταλαβαίνει ούτε από προειδοποιήσεις ούτε από μυθικά δημοσιεύματα. Δεν φοβάται, γιατί είναι καθαρός. Και επειδή φοίτησε σε καλό (πολιτικό) σχολείο, ξέρει να διαβάζει και τους αντιπάλους.

Ωστόσο, ακόμα και ένα παιδάκι του νηπιαγωγείου αντιλαμβάνεται τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν τα λασπολογικά δημοσιεύματα, τα οποία έχουν ως μόνο στόχο τον Δημητριάδη.

Το κάνουν γιατί και τον φοβούνται και τους ενοχλεί (αυτό το έχει καταλάβει και ο Μητσοτάκης) και, όπως παραδέχονται, τους χαλάει τη φάμπρικα που είχαν στήσει.