Μετά τον Καλογρίτσα, άλλο ένα μιντιακό ειδύλλιο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με άδοξο τέλος παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις. Ο λόγος για τον Ηλία Λιβάνη, που είναι έξαλλος με τη συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα απέναντί του. Έμαθα ότι σε πρόσφατη συνάντησή τους επικράτησε μεγάλη ένταση.

Ο Λιβάνης εξέθεσε τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται λόγω χρεών, μεγάλο μέρος από τα οποία οφείλονται σε εκδοτικές πρωτοβουλίες για το χατίρι του Αλέξη - μεταξύ των οποίων η αλήστου μνήμης «Νέα Σελίδα».

Ο Λιβάνης -παρόντος και του Νίκου Παππά- ζήτησε για ακόμα μία φορά βοήθεια για να διαχειριστεί τα δυσθεώρητα χρέη του, θυμίζοντας ότι τα έδωσε όλα για να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας όλα τα χατίρια του προέδρου. Μάλιστα, τους είπε ότι πλέον υπάρχει άμεσος κίνδυνος να κατασχεθεί ακόμα και το σπίτι του λόγω χρεών.

Μόνο που οι εποχές άλλαξαν και τα όσα είπε ο Λιβάνης από το ένα αυτί του Αλέξη μπήκαν και από το άλλο βγήκαν. Κοντολογίς, αντί για βοήθεια, ο πάλαι ποτέ κραταιός εκδότης έφαγε πόρτα… Το μιντιακό έπος που επιχείρησε να γράψει ο Αλέξης, με τη βοήθεια του εξπέρ Ν. Παππά, μετατρέπεται σε τραγωδία με ανεξέλεγκτες διαστάσεις - αν κρίνουμε από την οργή, την οποία δεν κρύβει πλέον όπου σταθεί ο Ηλίας Λιβάνης…