Όταν έγινα κοινωνός της σχετικής πληροφορίας, είναι αλήθεια ότι δυσκολεύτηκα κάπως να την κατανοήσω. Και αυτό γιατί δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το αντικείμενο που σχετίζεται με τις υποδομές στα δίκτυα φυσικού αερίου. Ρωτώντας, όμως, πηγαίνεις στην πόλη, εν προκειμένω συναντάς την άκρη του νήματος. Στην Πελοπόννησο, και αναφέρομαι σε όλους τους νομούς, εδώ και καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη η μοιρασιά των δικτύων για το φυσικό αέριο.

Όπως είναι λογικό, υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι του χώρου, αφού πρόκειται για μια πολύ μεγάλη δουλειά. Εκείνο που δεν είναι και τόσο λογικό είναι το ενδιαφέρον που φέρεται να επιδεικνύουν (και μάλιστα ζωηρό) οι Αντώνης Σαμαράς (πρώην πρωθυπουργός) και ο Κώστας Βλάσης (πρώην υφυπουργός) σχετικά με τα δίκτυα.

Μάλιστα, για τον τελευταίο ακούγεται ότι δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση και σε συντοπίτη του επιχειρηματία, ενώ ο εξάδελφός του, που έχει αντίστοιχες δουλειές στη Ρουμανία, επίσης ασχολείται με τα δίκτυα. Νομίζω ότι σας κούρασα. Άλλωστε, όπως λένε και στο χωριό μου: «Είναι περισσότερες οι μέρες από τα λουκάνικα».