Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
vlasis_33

ΝΔ: Το «χρίσμα» στον βουλευτή Κώστα Βλάση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου - Η απόφαση του Νίκα για αποχώρηση και το κενό στο ψηφοδέλτιο

Ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται διάφορα ονόµατα ενόψει εθνικών εκλογών

Εφόσον ο επιτυχηµένος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας αποφασίσει να µην είναι εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έχοντας τις «ευλογίες» του προέδρου Σαµαρά και τη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, υποψήφιος για περιφερειάρχης θα είναι ο «γαλάζιος» βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης.

Από αξιόπιστη κυβερνητική πηγή πληροφορούµαι ότι η σχετική συζήτηση έχει (σχεδόν) περατωθεί και απλώς µένει η (οριστική) απόφαση του «µητσοτακικού» Νίκα για να προχωρήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Οι φήμες και το κενό

Στην περίπτωση που προχωρήσει η υποψηφιότητα Βλάση, αυτοµάτως δηµιουργείται ένα «κενό» στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Επί της καλύψεως του «κενού» έχουν αρχίσει να ακούγονται διάφορα ονόµατα, όπως αυτό του τέως επιτρόπου, ∆ηµήτρη Αβραµόπουλου, αν και πλέον δεν είµαι καθόλου σίγουρος ότι ο ίδιος επιθυµεί να είναι (τελικά) υποψήφιος στις επόµενες βουλευτικές εκλογές.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 23 Δεκεμβρίου 2023.