- Η συνάντηση του γραμματέα της Ν.Δ., Παύλου Μαρινάκη, με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έγινε έπειτα από σχετική επιθυμία (!) του διευθυντή του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, ο οποίος την ημέρα που πήρε το χρίσμα για τα δυτικά ο τέως υπουργός σήκωσε δύο-τρία καθοριστικής (κομματικής) σημασίας τηλέφωνα. Ενα από αυτά είχε ως αποδέκτη τον νέο γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος.

- Σκέψεις αποχώρησης από το ψηφοδέλτιο του Νομού Χανίων κάνει ο Παύλος Πολάκης, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει λάβει τις οριστικές (επ’ αυτού) αποφάσεις. Ανεξάρτητα, πάντως, από το τι και πότε θα το αποφασίσει, ένα είναι βέβαιο. Οτι ήδη έχει αρχίσει να μην πολυεμφανίζεται στον νομό. Οχι ότι το έχει και μεγάλη ανάγκη, δεδομένης της ένδειας που υπάρχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

- Εσχάτως ακούω στην πιάτσα κάτι ιστορίες που αφορούν τις στενές σχέσεις που διατηρούσε ο Μολυβιάτης με τον ρωσικό παράγοντα. Ναι, ο μπαρμπα-Πέτρος του Καραμανλή. Οπως λένε όσοι γνωρίζουν άγνωστες πτυχές της διπλωματίας, ο παλιός διπλωμάτης, διαχρονικά και σταθερά, είχε έναν φιλορωσικό προσανατολισμό. Κάπως έτσι εξηγούνται, έστω και με καθυστέρηση, διάφορες (ιστορικές) απορίες.

Δημοσιεύθηκε στο Secret το Σάββατο 19/3