Και ξαφνικά, νέα σύννεφα (και μάλιστα βαριά) καλύπτουν τις σχέσεις των κληρονόμων της αμύθητης περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, οι οποίοι πλέον έχουν σπάσει σε τρία στρατόπεδα.

Ενώ όλα έδειχναν ότι μετά την αποκάλυψη της διαθήκης θα επερχόταν συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές, ήρθε η πλήρης ανατροπή. Oπως αποκαλύπτει σήμερα το «S», η χήρα του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά, διέκοψε αιφνιδιαστικά τη συνεργασία της με το δικηγορικό γραφείο του Νίκου Αγαπηνού, που την εκπροσωπούσε από κοινού με τον μεγάλο γιο του εκλιπόντος, Γιάννη Τράγκα, σπάζοντας έτσι οριστικά και το κοινό μέτωπο μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Μαρία Καρρά (η οποία είναι φορολογική κάτοικος εξωτερικού) έχει ήδη εγκατασταθεί στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι, ενώ δεν προτίθεται –επί του παρόντος- να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Τη νομική εκπροσώπησή της έχει αναλάβει πλέον η κυρία Γεωργία Κούβελα-Piquet, δικηγόρος Παρισίων και Αθηνών, η οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη Μαρία Καρρά από την εποχή που ο Γιώργος Τράγκας ήταν εν ζωή και η οποία είχε γνωμοδοτήσει για την περιουσία του συζύγου της στο εξωτερικό και τα ποσοστά που θα αναλογούσαν στους κληρονόμους.

*Δημοσιεύθηκε στο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 2/4