Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος Ανδρουλάκης αντιµετώπιζε µε σκεπτικισµό τις εισηγήσεις για τη συµµετοχή στα ψηφοδέλτια του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Κοντονή, εσχάτως φαίνεται ότι έλαβε την απόφαση, µε τον τελευταίο να παίρνει το χρίσµα για να είναι υποψήφιος στη Ζάκυνθο.

Οι γνωρίζοντες το σχετικό παρασκήνιο αναφέρουν ότι τις προηγούµενες ηµέρες (κυριολεκτώ επ’ αυτού) υπήρξε συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ µε τον πρώην υπουργό ∆ικαιοσύνης. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης «κλείδωσε» ουσιαστικά η συνεργασία των Ανδρουλάκη - Κοντονή, µε τον τελευταίο να λαµβάνει το χρίσµα για να είναι εκ νέου υποψήφιος στη γενέτειρά του.

Ο σκοπός αγιάζει τα µέσα

Όπως είναι λογικό, η συµµετοχή του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο της Ζακύνθου προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις στα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία καθησύχασαν όταν διευκρινίστηκε ότι η συµµετοχή Κοντονή αποσκοπεί σε έναν και µόνο στόχο: Να συµβάλει στην προσπάθεια Ανδρουλάκη να αναδειχθεί δεύτερη δύναµη σε επίπεδο νοµού. Και επειδή ο σκοπός αγιάζει τα µέσα, εν προκειµένω αυτός που εξυπηρετεί τον σκοπό είναι ο Κοντονής.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 24 Μαρτίου 2023.