Πολυμήχανη, δυναμική, εντυπωσιακή με μια ασταμάτητη παιδικότητα η  επιχειρηματίας κατάφερε να μετατρέψει το ξενοδοχείο «Cavo Tagoo» της  Μυκόνου, σε ένα από τα πιο δημοφιλή της υφηλίου, με τα social media   που  κατακτούν τη κορυφή.  Οι επισκέπτες  όπως Πρίγκιπες, Χολιγουντιανοί σταρ και διάσημοι επιχειρηματίες, την τιμούν και εκείνη κάθε φορά ανοίγει περισσότερο την αγκαλιά της.  Σε εκείνη οφείλεται κατά μεγάλο μέρος η τεράστια δημοτικότητα του νησιού αφού με την διάσημη ατζέντα της έχει καταφέρει να «χτίσει» φιλίες με διάσημους από όλο τον κόσμο που επισκέπτονται τη Μύκονο και το ξενοδοχείο της αφού πάνω από όλα θέλουν  να δουν τη φίλη τους Σούλα!



 Το περασμενο καλοκαίρι η Μύκονος μούδιασε  όταν η Σούλα Λιάκου  αντιμετώπισε ένα  σοβαρό πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να βρεθεί  ξαφνικά στην εντατική και να ανησυχήσει πολύ, μα πολύ κόσμο. 

Η Σούλα Λιάκου βγήκε νικήτρια και συνεχίζει να «τρώει» τη ζωή με το κουτάλι.

 

 

Η ίδια νιώθε σήμερα πιο  δυνατή και έτοιμη να υποδεχτεί με χαρά το νέο έτος «Την ίδια αντίληψη που έχω τώρα την είχα και πρίν και το έλεγα πάντα. Τώρα βέβαια  απλά το λέω και στους άλλους για να τον έχουν υπόψη τους.  Και σκέφτομαι καμιά φορά τι κρίμα, φαντάσου τότε να μην είχε καλή κατάληξη αυτή η υπόθεση δεν θα έβλεπα αυτό το ηλιοβασίλεμα… Όταν μου συνέβη, εγώ δεν κατάλαβα τίποτα. Όταν ξύπνησα ένιωθα καλά ήμουν εντάξει. Χαρακτήρισαν τον ιό αυτό “εγκεφαλίτιδα” γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να τον βρουν. Πιθανόν τον σκέπασαν κάποια αντιβιοτικά που έπαιρνα από μόνη μου» εξηγεί.



Η Μύκονος αλλά και κόσμος εκτός του νησιού της έχει δώσει τον τίτλο της «Βασίλισσας» της Μυκόνου.  Το αποδέχεται η ίδια; «Είναι λίγο υπερβολικό αυτό. Όμως  σημαίνει ότι έχω πολλούς φίλους, ανθρώπους που με αγαπάνε. Ήθελα πολύ αγάπη από μικρή και ευτυχώς στα παιδικά μου χρόνια δεν ήμουν ποτέ μόνη μου, είχα πάρα πολλές παρέες. Δεν μπορώ τη μοναξιά, δεν μπορώ να ζήσω μόνη μου, δεν μπορώ να έχω ανθρώπους δίπλα μου και να μην έχω επαφή μαζί τους» τονίζει.  

Το ξενοδοχείο υπήρχε από  τη δεκαετία του 80’ και η Σούλα Λιάκου δεν είχε τότε … επαφή.   Δίπλα στον επιτυχημένο αρχιτέκτονα και σύζυγό της Πάρη Λιάκο, τον άνθρωπο που δεν έχει σχεδιάσει και οραματιστεί μόνο το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, αλλά πάνω από 250 πεντάστερα ξενοδοχεία καθώς και κατοικίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, εκτόξευσαν τη φήμη του Cavo Tagoo στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη.« Εγώ τότε δεν το  ήξερα καν. Το είχε ξεκινήσει ο σύζυγος μου  μόνος του. Το 2010 περίπου,  ξαφνικά μου έκανε ένα κλικ και άλλαξαν όλα  καθώς μέχρι τότε ήμουν δικηγόρος. Ήμουν επίσης Πρόεδρος στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα για 10 χρόνια, ασχολιόμουν με την πολιτική και  το 2010 τα σταμάτησα όλα και πήγα στην Μύκονο» εξηγεί. Για την ίδια αυτό είναι φυσιολογικό αφού τις αρέσουν τόσο οι αλλαγές όσο και οι προκλήσεις



«Πάντα μου αρέσει, στη ζωή μου να αλλάζω πράγματα δηλαδή και πριν που έκανα όλα αυτά που σας λέω, καταπιανόμουν και με άλλα. Το Κέντρο Βρεφών Μητέρα ήταν ένα κομμάτι, η πολιτική άλλο κομμάτι. Ο εθελοντισμός ήταν ένα άλλο κομμάτι. Γενικά θέλω να προσπαθώ και να δοκιμάζω καινούργια πράγματα. Μου αρέσει αυτό το» παραδέχεται και αποκαλύπτει το πώς κατάφερε την τεράστια επιτυχία με το instagram του ξενοδοχείου να φιγουράρει στην κορυφή του κόσμου «Ξαφνικά, άρχισα να ασχολούμαι με τα social media.



Τότε δεν ασχολιόταν κανείς. Τότε ήταν αλλιώς τα πράγματα. Και ξεκινήσαμε και το instagram του ξενοδοχείου μαζί με τον διευθυντή του ξενοδοχείου που το πίστεψε αυτό  ενώ οι άλλοι το  θεωρούσαν λίγο τρελο που «ανέβαζα» διάφορα. Εγώ επειδή κάνω πάντα παρέα  με νέα παιδιά έβλεπα πως  το Instagram ήτανε το καινούργιο που ερχότανε. Αποτέλεσμα ; Ήμασταν για πολύ καιρό το νούμερο ένα ξενοδοχείο σε followers  στον κόσμο, τώρα όμως είμαστε  δεύτερο γιατί μας πήγε πίσω κορωνοϊός»  δηλώνει με  ύφος …φυσιολογικό σαν να είναι κάτι απλό και  καθημερινό  να είσαι ο καλύτερο στον κόσμο. Μέσα από τα βίντεο της σελίδας, η Ελλάδα «ταξίδεψε» παντού «Έτσι με κάποιους ανθρώπους από το εξωτερικό, αναπτύξαμε σχέσεις, γίναμε φίλοι. Πλέον εμείς με αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουμε μια συνεργασία σε οικονομική βάση μόνο. Ποτέ δεν είχαμε συνεργασία σε οικονομική βάση, με κανέναν.



 Είχαμε μια συνεργασία φιλική,  με ανθρώπους που μπορούσαν πραγματικά να προωθήσουν  το Instagram Το να έρχονται άνθρωποι από όλο τον κόσμο  και να έχουν κάνει στέκι  ένα ξενοδοχείο  στην Ελλάδα και να λένε πάω στη φίλη μου τη Σούλα  είναι μεγάλο κατόρθωμα… Είναι μεγάλη τιμή το ότι αυτοί οι άνθρωποι, επιλέξανε μέσα από όλους τους προορισμούς, ένα μικρό νησί και ένα ξενοδοχείο που δεν ανήκει σε κάποια αλυσίδα. Εκείνο που εμένα με ικανοποιεί αφάνταστα είναι μια φράση που την ακούω σχεδόν από το 90% των πελατών ανθρώπων που φιλοξενούμε, ότι «νιώθουν σαν το σπίτι τους» δηλώνει και αποκαλύπτει τη γνωριμία της με την Ιζαμπέλ Γκουλάρτ  «Πρώτη φορά που ήρθε  την έβλεπα πολύ απόμακρη. Είπα αν ήθελε να  φάμε μαζί ή οτιδήποτε. Στο τέλος δεν της μίλαγα γιατί την έβλεπα απόμακρη. Λίγες μέρες μετά, όταν είχα βάλει φωτογραφία  στο Instagram  από το Παρίσι και το fashion week, μου στέλνει μήνυμα και μου λέει, θέλω να βρεθούμε μια που δε βρεθήκαμε στη Μύκονο.  Έτσι ξεκίνησε η φιλία μας. Ίσως ήταν και εκείνη μαζεμένη, δεν ξέρω πως να το πω…».





Τι τύπος είναι  η Βραζιλιάνα καλλονή της Victoria’s Secret  και σύζυγος του Κέβιν Τραπ του τερματοφύλακα της Άιντραχτ Φραγκφούρτης; «Οι άνθρωποι αυτοί, όπως και άλλοι διάσημοι , είναι απλοί πραγματικά.  ‘Ισως εδώ στην Ελλάδα, αυτοί που νομίζουν ότι είναι σταρ δημιουργούν αυτές τις καταστάσεις , με απαιτήσεις και άλλα και για αυτό νομίζουμε κι εμείς εδώ ότι αυτό συμβαίνει. Τουλάχιστον οι ξένοι αυτοί που έρχονται είναι πάρα πολύ απλοί, δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, έρχονται να περάσουν καλά. Δεν έρχονται για να κάνουν κριτική, να κάνουν παρατήρηση, να πούνε κάτι. Δεν έρχονται με αρνητική διάθεση, έρχονται με θετική διάθεση για να περάσουν καλά. Με τον Γιώργο Παπανδρέου υπήρξε υπεύθυνη του Τομέα των Γυναικών όμως η πολιτική δεν την ενδιαφέρει πια.

Με την Ιζαμπελα Γκουλάρτ 

«
 Το 2010 τελείωσε αυτό το κεφάλαιο για μένα. Είχα προτάσεις και πριν, δυο. Την μια φορά μάλιστα με είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος και παραιτήθηκα γιατί δεν ήθελα. Μου άρεσε να ασχολούμαι με την πολιτική, αλλά δεν μου άρεσε ποτέ να είμαι στην Βουλή. Δεν μου ταιριάζει και θεωρώ ότι θα μου έκοβε όλη τη ζωτικότητα. Δεν μπορώ να μπω σε ένα τέτοιο καλούπι, ούτε θα μπορούσα να είμαι όπως είμαι τώρα και να μπω σε ένα τέτοιο χώρο. Γιατί τότε δεν ζούσα.



Στα γενεθλια της οι συνεργάτες της ετοίμασαν  ένα "μπανερ"  με τριαντάφυλλα  που έγραφε Queen!

Ένα κομμάτι από την ζωή σου το χάνεις. Και εγώ δεν θέλω ούτε λεπτό να χάσω ένα κομμάτι από αυτό». Όσο γι αυτό που της δίνει δύναμη και την κάνει ανεξάντλητη, είναι μόνο η η αγάπη «Αυτό είναι το υπέροχο , αυτό σου δίνει τη δύναμη να πας κάπου. Δεν σου έχει συμβεί να πας κάπου σε ένα κάλεσμα και να είναι τόσο βαρετό, και μετά να πηγαίνεις κάπου που οι άνθρωποι δίπλα σου είναι φίλοι σου, να ξέρεις ή να νιώθεις την αγάπη τους, να τους αγαπάς  και να  περνάς καλά χωρίς τυπικότητες, χωρίς τίποτα;» ολοκληρώνει.

 Με τον Αμερικανό ηθοποιό Rick Yune



 

 Στο γάμο του μεγαλύτερου γιου του κορυφαίου σχεδιαστή υψηλής ραπτικής, Έλι Σάαμπ Τζούνιο