Στο «σφυρί» επιχειρούν να βγάλουν τη θρυλική «Villa Erotika», τον οίκο ανοχής ιδιοκτησίας της μαντάμ Σούλας που είχε ζήσει χρυσές εποχές. Η πολυτελής βίλα της Λάρισας αναμένεται να βγει σε πλειστηριασμό στις 20 Σεπτεμβρίου 2023 λόγω οφειλής σε ιδιώτη ύψους 9.038,77 ευρώ με τιμή εκκίνησης τα 195.000 ευρώ, προκαλώντας την οργή της 78χρονης Σούλας Αλευρίδου, η οποία κάνει λόγο για επιτήδειους.

«Δεν χρωστάω πουθενά»

Μιλώντας στην «Α», η μαντάμ Σούλα ανέφερε ότι έχει πέσει θύμα ωμού εκβιασμού: «Ένας δικηγόρος και ο πελάτης του θέλουν να με ξεζουμίσουν εκμεταλλευόμενοι τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Όλα άρχισαν όταν συνεργάστηκα με έναν τύπο που είχε ένα μαγαζάκι που εκτύπωνε σε μπουφάν διαφημιστικά κι εγώ του έκανα παραγγελίες.

Κάποια στιγμή, αυτός πήγε σε έναν δικηγόρο και μου έκαναν μήνυση ότι τάχα δεν τον πλήρωνα. Εγώ, που 40 χρόνια που είμαι στη Λάρισα δεν χρωστάω ούτε μισό ευρώ σε άνθρωπο», είπε πικραμένη η μαντάμ Σούλα, αλλά συνέχισε, τονίζοντας ότι έχει πεισμώσει και είναι αποφασισμένη να βγει στην αντεπίθεση δυναμικά: «Δεν πρόκειται να μου κάνουν τίποτα. Περιμένω τη δικηγόρο μου να έρθει από το εξωτερικό και να τους κυνηγήσω για εκβιασμό».
villa_erotika
 

Πριν από περίπου δέκα χρόνια, η «Villa Erotika» και ο «Οίκος Εποχής Σούλα» ιδιοκτησίας της 78χρονης είχαν ζήσει λαμπρές στιγμές, ενώ στα εγκαίνια του δεύτερου οίκου είχε παρευρεθεί και η Τζούλια Αλεξανδράτου. Όμως, εκτός από τα φλας και τα στρας, η μαντάμ Σούλα έκανε και δωρεές.

Το 2012, οι δύο οίκοι είχαν μπει χορηγοί στην ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου «Βουκεφάλας» της Λάρισας, προκαλώντας πονηρά χαμόγελα στους υποστηρικτές της, ενώ οι... ροζ φανέλες που είχαν φορέσει οι ποδοσφαιριστές, με τυπωμένες τις χορηγίες, είχαν γίνει το «πικάντικο» θέμα της πόλης για πολύ καιρό. Μάλιστα, είχε βγει από τα σύνορα της Θεσσαλίας κάνοντας τον γύρο της Ελλάδας, με την ιδιοκτήτρια να γίνεται γνωστή ως η «Κυρία του Κάμπου».

Το 2017, επίσης, σε διεθνές οικονομικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, χορηγοί ήταν, μεταξύ άλλων, πάλι οι οίκοι ανοχής «Villa Erotica» και «Οίκος εποχής Σούλα». Η 78χρονη δεν είναι γνωστή, όμως, μόνο για τις χορηγίες της αλλά και για την οικονομική βοήθεια σε άπορες οικογένειες αλλά και τις δωρεές που κάνει σε σχολεία. Κάποιοι, βέβαια, δεν ήθελαν από τη συγκεκριμένη γυναίκα βοήθεια, όπως ένα δημοτικό σχολείο της Πάτρας. Η μαντάμ Σούλα είχε προσφέρει ένα φωτοτυπικό μηχάνημα, αλλά η διεύθυνση του σχολείου αποφάσισε να το επιστρέψει, πικραίνοντας πολύ τη γυναίκα, ενώ το θέμα πήρε διαστάσεις και μάλιστα σχετικό άρθρο είχε φιλοξενηθεί ακόμα και στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian» με τίτλο «Οι Έλληνες είναι δύσπιστοι όσον αφορά τους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής».

Πηγή: Εφημερίδα Απογευματινή