Ο Βασίλης Καρράς δίνει γενναία μάχη για την υγεία του εδώ και καιρό και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει κλείσει κάποια εμφάνιση για το επόμενο διάστημα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής παλεύει με αισιοδοξία να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον έχει απομακρύνει από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είπε ο αδελφός του.

Διαβάστε ακόμα: Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά - Ο δημοφιλής τραγουδιστής δίνει γενναία μάχη για την υγεία του - «Πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία»

Βασίλης Καρράς: Τι είπε ο Δαμιανός Κεσογλίδης για τη μάχη του αδερφού του

Ο Δαμιανός Κεσογλίδης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, τονίζοντας αρχικά: «Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι, κάθε μέρα εκεί είμαι. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό στην Καβάλα, στα κτήματά του».

«Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι, το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες», συνέχισε ο αδελφός του Βασίλη Καρρά.

Τέλος, ο Δαμιανός Κεσογλίδης πρόσθεσε: «Οι φίλοι του οι καλοί, οι μετρημένοι, είναι στο πλευρό του, δεν αφήνει να πάει όποιος να ’ναι, γιατί, ξέρεις, οι άσχετοι συνήθως κάνουν την τρίχα τριχιά. Πριν από είκοσι ημέρες πήγαμε στο στούντιο, κάτσαμε εκεί, έκανε πρόβες. “Άντε”, μου λέει, “να επιστρέφουμε σιγά σιγά”».

Αφού παρακολούθησε το βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Για πρώτη φορά να πούμε την αλήθεια. Η αλήθεια ποια είναι; Ο Βασίλης Καρράς περνά μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Έχει αφεθεί στα χέρια των γιατρών και στην πίστη του στον Θεό. Ακολουθεί τις θεραπείες, είναι σε μια καλή φάση τώρα, είναι πολύ δυνατός, γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση, δεν του έχουν πει ψέματα, ούτε του έχουν χρυσώσει το χάπι».

Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Καρράς - Ο αδερφός του αποκαλύπτει: ''Δίνει τη μάχη του γενναία'' (Βίντεο)

Βασίλης Καρράς: Πώς ξεκίνησε το πρόβλημα υγείας του

Στις αρχές Νοεμβρίου 2022 ο Βασίλης Καρράς χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ξαφνικά, στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, λόγω σοβαρού προβλήματος με την υγεία του. Το χειρουργείο είχε προγραμματιστεί έναν μήνα πριν κι αυτός ήταν, μάλιστα, ο λόγος που είχε ακυρώσει τη συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever».

Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2022, όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Αμέσως του χορηγήθηκαν ορός και φαρμακευτική αγωγή, με τον γνωστό καλλιτέχνη να είναι κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν επρόκειτο να ακυρωθεί. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης, δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα», έλεγε στους γιατρούς.

Έτσι, ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και προκάλεσε αμείωτο κέφι σε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνισή του μέχρι τα ξημερώματα, οπότε κι επέστρεψε στο νοσοκομείο, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριο.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Καρράς: «Είμαι πολύ καλά! Δεν φαίνεται, ρε παιδιά;» - Σπάνια εμφάνιση στην πρεμιέρα του Νίκου Κουρκούλη

Τον Μάρτιο ο Βασίλης Καρράς φωτογραφήθηκε, έναν χρόνο μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Φανερά αδυνατισμένος, αλλά χαμογελαστός, πόζαρε στην κάμερα δίπλα σε έναν άλλο άνδρα. Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης ανάρτησε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Twitter. Σε αυτό έγραψε: «Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς! Είναι καλά, έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του».

Τον περασμένο Μάιο έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια γκαλερί στη Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε στην τρέχουσα κατάσταση της υγείας του και την απώλεια των 42 κιλών. «Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά, ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω», είπε αρχικά.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Καρράς: Ξέσπασμα για την απάτη με προϊόν αδυνατίσματος - Το μοντάζ σε φωτογραφία του - «Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο»

«Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε μια συναυλία για καλό σκοπό, δώσαμε τα χέρια και θέλει πάρα πολλή δουλειά και πολλή στήριξη από τους τοπικούς φορείς. Θα είναι μια συναυλία προς το τέλος μου, ένα όμορφο κλείσιμο στην καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι», πρόσθεσε ο Βασίλης Καρράς.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Καρράς: Επέστρεψε με νέο τραγούδι και βιντεοκλίπ μετά το πρόβλημα υγείας του


Δημοσιεύθηκε στην Ontime