Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας, μετά τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο, τις οποίες ολοκλήρωσε τον Μάιο του 2023, αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει ηθοποιός. Ο 24χρονος, ο οποίος είναι το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, έχει χαράξει δική του πορεία ως ηθοποιός και influencer.

Μάλιστα, για τις ανάγκες της καριέρας του άλλαξε όνομα και αφαίρεσε τον πριγκιπικό τίτλο του. Να θυμίσουμε ότι το όνομά του, με το οποίο είναι γνωστός στο εξωτερικό, είναι Achilleas Greece. Ακόμη και όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, έτσι τον αποκάλεσαν.

Αλλά το καλλιτεχνικό του όνομα είναι διαφορετικό. Ο ίδιος κάνει καριέρα ως «Achi Miller» και, όπως βλέπουμε, έχει «δανειστεί» το επίθετο της μητέρας του ως φόρο τιμής στο μεγιστάνα παππού του, Ρόμπερτ Μίλερ.

Ο Αχιλλέας έχει ήδη στο ενεργητικό του εμφανίσεις στη σαπουνόπερα του CBS «Τόλμη και Γοητεία», ενώ μιλώντας για την υποκριτική στο περιοδικό «Paper», δήλωσε: «Ήταν πάντα ένα μεγάλο πάθος μου. Όταν ήμουν παιδί, θυμάμαι ότι πάντα έβλεπα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές κι έλεγα: “Αυτό θέλω να κάνω: να γίνω ηθοποιός”».

Ο ίδιος συμμετέχει στην ταινία του Netflix «No Hard Feelings» με την Τζένιφερ Λόρενς, ενώ αυτή την περίοδο ετοιμάζει το νέο τηλεοπτικό εγχείρημά του. Ο Αχιλλέας δεν είναι ο μόνος από την πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την υποκριτική. Και η μικρή αδελφή του πατέρα του, η Θεοδώρα, είναι ηθοποιός, ωστόσο, εκείνη κάνει καριέρα ως «Theodora Greece».